Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαράει διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το ρεύμα, δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του από προμηθευτή

Βαράει διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το ρεύμα, δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του από προμηθευτή
Aυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να ρυθμιστεί το χρέος και να επανέλθει η κανονικότητα...
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει η εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κόμμα βρίσκεται υπό χρεοκοπία, πολιτική τε και οικονομική, και διαλύεται.
Όπως φαίνεται, μετά την εκδίωξη Κασσελάκη από τα στελέχη, η μείζων αντιπολίτευση βιώνει διαχειριστική διάλυση, με πιστωτές και προμηθευτές της να παγώνουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.
Ειδικότερα, προμηθευτής του ΣΥΡΙΖΑ που του χρωστά το κόμμα περισσότερες από 200.000 ευρώ από την περίοδο 2022 - 2023 έχει κινήσει διαδικασίες, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί του κόμματος να έχουν παγώσει.
Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο καθώς με τους τραπεζικούς λογαριασμούς μπλοκαρισμένους είναι δύσκολο να αφιχθεί στην Κουμουνδούρου ακόμα και η δόση της κρατικής χρηματοδότησης.
Πάντως, από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ διαρρέεται πως το ζήτημα θα λυθεί σύντομα και θα επανέλθει η κανονικότητα.
Όπως μεταφέρουν, το κόμμα αποπληρώνει κανονικά τα χρέη του στους ιδιώτες προμηθευτές, όμως μερικές φορές υπήρχαν και υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις.

Διάλυση…

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή βιώνουμε τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτοί που έδιωξαν τον Κασσελάκη δεν σκέφτηκαν ότι το καταστατικό του κόμματος δεν προβλέπει να μην υπάρχει πρόεδρος, με αποτέλεσμα διαπιστώνεται διαχειριστική παράλυση.
Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να πληρώσει ούτε το λογαριασμό του ρεύματος, ούτε τους εργαζόμενους. Βρίσκεται σε χρεοκοπία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης