Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει καμία δυσφορία με τον Βασίλη Οικονόμου

Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει καμία δυσφορία με τον Βασίλη Οικονόμου
Ο Βασίλης Οικονόμου προχώρησε στην απομάκρυνση του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, έπειτα από δημοσίευμα σχετικά με κύκλωμα τράφικινγκ, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται.
Δεν υπάρχει καμία δυσφορία για τον Βασίλη Οικονόμου ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος, ο κ. Οικονόμου απομάκρυνε από τα καθήκοντά του τον πρώην - πια - συνεργάτη του για να μην υπάρχουν σκιές.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Οικονόμου προχώρησε στην απομάκρυνση του διευθυντή του πολιτικού του γραφείου και προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, έπειτα από δημοσίευμα σχετικά με κύκλωμα τράφικινγκ, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται.
Σύμφωνα με το omniatv.com, «στις δύο από τις τρεις εταιρίες με τις οποίες το κύκλωμα τράφικινγκ με θύματα 50 Κολομβιανές γυναίκες, το οποίο εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023, ξέπλενε τα έσοδά του από την εμπορία γυναικών, υπήρχε και το όνομα του Δημήτρη Καρρά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλη Οικονόμου».

Τι ανέφερε ο Βασίλης Οικονόμου

Μετά τα δημοσιεύματα, ο Βασίλης Οικονόμου ανακοίνωσε ότι παύει άμεσα τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Καρρά.
«Μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν σε γνώση μου, το γραφείο μου και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παύει άμεσα την συνεργασία με τον κύριο Δημήτρη Καρρά. Δεν θα επιτρέψω για κανένα λόγο να υπάρξουν σκιές , ούτε να υπονομευτεί η αδιάκοπη δουλειά που γίνεται με διαφάνεια, ούτε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαρκή μάχη μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών» σημειώνει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης