Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ενότητα της ΝΔ - ΄Ήθελα να δω Καραμανλή - Σαμαρά στη γιορτή του κόμματος για τα 50 χρόνια

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ενότητα της ΝΔ - ΄Ήθελα να δω Καραμανλή - Σαμαρά στη γιορτή του κόμματος για τα 50 χρόνια
"Χθες, ήταν τα γενέθλια όλων των Νεοδημοκρατών. Θα ήθελα να τους είχα δει εκεί", είπε χαρακτηριστικά ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
«Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ενότητα της παράταξης» τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, με αφορμή την απουσία των πρώην Πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά από τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως το σημαντικό ιστορικό γεγονός είναι ότι χθες, η ιστορικότερη παράταξη του τόπου έκλεισε τα 50 της χρόνια.
«Χθες δεν ήταν τα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Χθες, ήταν τα γενέθλια όλων των Νεοδημοκρατών. Θα ήθελα να τους είχα δει εκεί», είπε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε επικοινωνήσει προσωπικά με τους κ. Καραμανλή και Σαμαρά για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της ΝΔ, ωστόσο η απουσία τους έγινε στον απόηχο των αιχμηρών τοποθετήσεών τους σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο τον Ιούνιο.
Πάντως, χθες, ο κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του έκανε εκτενή αναφορά στον ιδρυτή της παράταξης, Κωνσταντίνο Καραμανλή, αλλά και ονομαστική αναφορά σε όλους ανεξαιρέτως τους προέδρους της παράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης