Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Pyatt - Επαφές για ενεργειακή συνεργασία ΗΠΑ - Ελλάδας, συνάντηση με Γεραπετρίτη στις 9/10

Στην Αθήνα ο Pyatt - Επαφές για ενεργειακή συνεργασία ΗΠΑ - Ελλάδας, συνάντηση με Γεραπετρίτη στις 9/10
Οι επαφές του Geoffrey Pyatt  στην Αθήνα
Σειρά επαφών με επίκεντρο την προώθηση της ενεργειακής συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας θα έχει στις 8-9/10 στην Αθήνα ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Geoffrey Pyatt.
Ο Pyatt θα συναντηθεί με ανώτερους Έλληνες αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων του Γραφείου του Πρωθυπουργού, του Υπουργείου Ενέργειας και του Υπουργείου Εξωτερικών.
Επιπλέον, θα έχει επαφές με ηγετικά στελέχη ενεργειακών εταιρειών, για να συζητήσει ευκαιρίες σχετικά με την ανάπτυξη καθαρής ενέργειας και τη βελτίωση της περιφερειακής συνδεσιμότητας.
Στο πρόγραμμα του Geoffrey Pyatt είναι και η ομιλία σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί από την ΕΕ με θέμα τη διαφοροποίηση του εφοδιασμού φυσικού αερίου στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη και την προώθηση του κοινού στόχου ΗΠΑ-ΕΕ για πλήρη αποσύνδεση από τη ρωσική ενέργεια έως το 2027.

Συνάντηση με Γεραπετρίτη

Αύριο, Τετάρτη 9/10, ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, στις 10:30 , θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με αρμοδιότητα τους ενεργειακούς πόρους, Geoffrey R. Pyatt.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης