Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε φιάσκο εξελίσσσεται το δεύτερο debate του ΠΑΣΟΚ - Ο Ανδρουλάκης υπονομεύει την τηλεμαχία, θέτει ζήτημα ημερομηνίας

Σε φιάσκο εξελίσσσεται το δεύτερο debate του ΠΑΣΟΚ - Ο Ανδρουλάκης υπονομεύει την τηλεμαχία, θέτει ζήτημα ημερομηνίας
Το επιτελείο του Ν. Ανδρουλάκη απορρίπτει τις ημερομηνίες που πρότεινε ο Χάρης Δούκας
Προς ναυάγιο οδεύει το τηλεοπτικό debate του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, καθώς το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη δεν βρίσκει πρόσφορες ημερομηνίες, αν και με τον Χάρη Δούκα είχαν συμφωνηθεί οι όροι διεξαγωγής του.
Πιο συγκεκριμένα, από το στρατόπεδο του Χάρη Δούκα δήλωναν ανοιχτοί για τη διεξαγωγή της τηλεμαχίας Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και περίμεναν, έτσι, την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη, η οποία είχε προτείνει Τετάρτη-Πέμπτη.
Ωατόσο μεσημέρι της Τρίτης, από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη υπήρξε ενημέρωση ότι δεν κατέστη δυνατό να αλλάξει την ημέρα ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και παράλληλα απορρίπτει και τις άλλες ημέρες (Πέμπτη ή Σάββατο).

Σε διαρροή από το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη τονίζονται τα εξής:

«Δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας».
«Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης