Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα κρίσης για Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή - Άλλη μια εκρηκτική συνεδρίαση

ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα κρίσης για Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή - Άλλη μια εκρηκτική συνεδρίαση
Κανονικά θα γίνει σήμερα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 12:30, όπου τα μέλη της Επιτροπής θα αποφασίσουν για το μέλλον της υποψηφιότητας Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Άλλη μια εκρηκτική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένεται να είναι η σημερινή (12/10), αφού τα …πνεύματα , μετά την κίνηση του έκπτωτου προέδρου Στέφανου Κασσελάκη να αποσύρει το εξώδικο, δεν έχουν ηρεμήσει.
Το κλίμα στο κόμμα παραμένει τεταμένο, αλλά και για τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο βαρύ, δεδομένου ότι στην Πολιτική Γραμματεία που προηγήθηκε, στελέχη των «87» αποφάσισαν να γίνει κανονικά σήμερα, Σάββατο 12/10, η Κεντρική Επιτροπή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δρομολογούν ψηφοφορία για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στ. Κασσελάκη από την κούρσα για ηγεσία του κόμματος.
Άλλωστε, ο ίδιος βλέποντας πως στένεψε ο κλοιός μπροστά στην αποφασιστικότητα από την πλειοψηφία του κόμματος να προχωρήσει με απόφαση αποκλεισμού της υποψηφιότητάς του στην Κεντρική Επιτροπή, απέσυρε τελικά το εξώδικο σε μια κίνηση να πέσουν οι τόνοι, αλλά και …συμφιλίωσης.
Όπως εξήγησε, η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των άλλων υποψηφίων, η καταδίκη της διαρροής από την Πολιτική Γραμματεία στις 8 Οκτωβρίου, δικαίωσαν τις θέσεις του και έτσι, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ακολουθήσει περαιτέρω νομικές ενέργειες.
Ωστόσο, δηλώνει πως είναι «de facto» και «de jure» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάνει λόγο για σχέδιο για τον αποκλεισμό του από την κούρσα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Πιστεύω ότι υπάρχει ένα σχέδιο εν κινήσει που στοχεύει στον αποκλεισμό μου από την υποψηφιότητα», δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο κ. Κασσελάκης, καλώντας μάλιστα τον Α. Τσίπρα να θέσει υποψηφιότητα απέναντί του.

Κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Κανονικά θα γίνει σήμερα η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 12:30, όπου τα μέλη της Επιτροπής θα αποφασίσουν για το μέλλον της υποψηφιότητας Κασσελάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τροπολογία για κυρώσεις σε βάρος του Κασσελάκη, μετά το εξώδικο που έστειλε μεν, αλλά απέσυρε δε, αλλά και για όσα δήλωσε στην τηλεοπτική του συνέντευξη, υποστηρίζοντας ότι παραμένει πρόεδρος του κόμματος.

Συγκέντρωση υποστηρικτών Κασελάκη

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το ξενοδοχείο στην πλατεία Καραϊσκάκη που θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης