Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ακατάλληλος ο Κασσελάκης για αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ - Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης

Γεωργιάδης: Ακατάλληλος ο Κασσελάκης για αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ - Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης
"Tα πολιτικά χαρακτηριστικά του Π. Γερουλάνου και της Ά.Διαμαντοπούλου ασφαλώς είναι πιο ανταγωνιστικό για το εκλογικό ακροατήριο της ΝΔ από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα», σχολίασε ο Άδ. Γεωργιάδης
Πολύ ακατάλληλο για αρχηγό κόμματος θεωρεί τον Στέφανο Κασσελάκη ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «εκπλήσσομαι με τον κόσμο που θα τον ψηφίσει».
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο mega ανέφερε πως «πάντα πίστευα ότι οι άνθρωποι της Αριστεράς δεν έχουν μεγάλη σχέση με τη Δημοκρατία. Έχουν μεγαλώσει κομμουνιστές, εκεί υπάρχει δημοκρατικός συγκεντρωτισμός, το κόμμα και οι δομές του είναι πάνω από τον λαό. Σε κανένα αστικό κόμμα δεν θα αποκλείαμε έναν υποψήφιο επειδή θα κερδίσει».

Για ΠΑΣΟΚ

Κάνοντας αναφορά στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει του δεύτερου αυριανού (13/10) γύρου των εσωκομματικών εκλογών για ανάδειξη νέου ηγέτη ανάμεσα στον Ν. Ανδρουλάκη και τον Χ. Δούκα, σχολίασε πως «τα πολιτικά χαρακτηριστικά του Παύλου Γερουλάνου και της Άννας Διαμαντοπούλου ασφαλώς είναι πιο ανταγωνιστικό για το εκλογικό ακροατήριο της ΝΔ από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα».
«Ποιος θα βγει, δεν έχω ιδέα και δεν ανακατεύομαι. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης», πρόσθεσε.

Για ΕΣΥ

Μέσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία, όπως έκανε γνωστό ο κ. Γεωργιάδης.
Όπως εξήγησε, «ήταν μία δική μου ιδέα, δεν υπήρχε στο Ταμείο Ανάκαμψης. Αυτό ήθελε μία διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε πάρει έγκριση. Ο κόσμος που έχει αναμονή άνω των 4 μηνών, μόλις πατήσουμε το κουμπί και πούμε ότι από σήμερα ξεκινάμε τα δωρεάν απογευματινά δωρεάν ραντεβού, τα νοσοκομεία και οι κλινικές θα επικοινωνήσουν με τους ασθενείς».
«Η προπαγάνδα ότι το ΕΣΥ καταρρέει και δεν δουλεύει τίποτα και είναι για πέταμα, είναι προσβολή στο ΕΣΥ και είναι ψέμα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε με τις αυξήσεις στα φάρμακα.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, «υπάρχουν αυξήσεις σε περίπου 800 σκευάσματα φαρμάκων. Η επίπτωση του πληθωρισμού είναι απειροελάχιστη, όμως ήταν μία αναγκαστική επιλογή για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ελλείψεις στα φάρμακα που υπάρχουν στα φαρμακεία. Δεν γινόταν διαφορετικά».
Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Προλαμβάνω», το οποίο αφορά τις προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου.
Ήδη, πάνω από 1,4 εκατ. SMS απεστάλησαν σε πολίτες ηλικίας 50-69 ετών ώστε να προμηθευτούν δωρεάν self-test από φαρμακεία συνεργαζόμενα με το υπουργείο Υγείας.
Οι δικαιούχοι, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν επίσκεψη σε Ιατρό Γαστρεντερολόγο για κλινική συνεκτίμηση και εφόσον χρειάζεται, να προχωρήσουν στη διενέργεια διαγνωστικής κολονοσκόπησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης