Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία - Απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό

ΣΥΡΙΖΑ - Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία - Απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό
«Βγήκε προκλητικά και απαξίωσε εργαζόμενους»
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η αντιπρόεδρος της Βουλής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει σενάριο για υποψηφιότητα του πρώην προέδρου στις νέες κάλπες που θα στηθούν.
«Δεν υπάρχει αντικαταστατική διαδικασία. Όλα έγιναν με βάση το καταστατικό και τον οδικό χάρτη, που λίγο παλαιότερα είχε ψηφίσει και η πλευρά Κασσελάκη. Όλα έγιναν όπως πρέπει. Δεν μπαίνουν άλλα ζητήματα σε αυτό».
«Αυτό το κόμμα έκρινε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να το εκπροσωπήσει ως πρόεδρος. Το έκρινε με τη μομφή. Έχει τελειώσει αυτό. Επομένως, πώς είναι δυνατόν κάποιον που κρίνω ότι δεν μπορεί να με εκπροσωπήσει και να με αντιπροσωπεύσει ως πρόεδρος, του επιτρέπω ξαφνικά να κατέβει στις εκλογές;», είπε, μιλώντας στο MEGA.
Τούτου λεχθέντος, ανέφερε ως παράδειγμα: Σε περίπτωση που ο Άδωνις Γεωργιάδης - «ο οποίος είναι πολύ στενοχωρημένος με τις διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ» όπως είπε ειρωνικά - ήθελε να καταθέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πώς θα μπορούσε να του επιτραπεί κάτι τέτοιο. «Ο παραλληλισμός μου δεν είναι τυχαίος» προσέθεσε.
Η κ. Γεροβασίλη κατηγόρησε επίσης τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε δημοσκοπικά στο 7%-8%», εξηγώντας: «Τα λάθη του κ. Κασσελάκη είναι επιθετικά και υλοποιεί σχέδιο, απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί σε αυτό το κόμμα».
«Βγήκε προκλητικά κι απαξίωσε εργαζόμενους, έχει επάγγελμα σήμερα ο κ. Κασσελάκης, εκτός του ότι θέλει να γίνει πρόεδρος;».
«Θέλω να γίνει κανονικά το συνέδριο, εκτός αν βάλει βόμβα ο Κασσελάκης». «Δεν θα επιτρέψουμε προβοκάτσιες, οφείλουμε να προχωρήσουμε κανονικά», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης