Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση κατά του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μήνυση κατά του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου
«Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα»;
Σχετικά Άρθρα
Μήνυση εναντίον του Χριστόφορου Ζαραλίκου κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο κωμικός.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου δεν κατονομάζει -αν και «φωτογραφίζει»- τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ρωτώντας τους ακολούθους το «ποιος είναι ο πολιτικός αρχηγός ο οποίος τον μήνυσε αλλά δεν κινήθηκε δικαστικά για σημαντικότερα ζητήματα».
Ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος έχει δική του εκπομπή στο YouTube ("Zaraleaks TV") με σχεδόν 200.000 ακόλουθους, αναφέρει πως η μήνυση αφορά στο περιεχόμενο της σάτιρας στο κανάλι του. Πηγές από το ΠΑΣΟΚ αναφέρουν πως ο Νίκος Ανδρουλάκης μηνύει τον κωμικό λόγω υβριστικής ανάρτησής του στο X (Twitter) τον περασμένο Ιούνιο - μία ανάρτηση που σήμερα έχει «κατέβει».
Η ανάρτηση:

«Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα , ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον …

ΚΟΛΟΜΒΙΑ ;;
Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ;;
ΝΙΓΗΡΙΑ ;;
LIVE YOUR MYTH IN GREECE ??»



Στο στόχαστρο και του Άδωνι Γεωργιάδη

Τον Φεβρουάριο του 2021, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, ισχυριζόμενος ότι ο ηθοποιός χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις προς το πρόσωπο του σε σατιρική του εκπομπή.
Ο υπουργός Ανάπτυξης σε δήλωση του, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «ποτέ δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου».
Σημειώνεται, ότι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο βίντεο της εκπομπής του είχε αναρτήσει στο YouTube, αναφέρονταν στην κοπή πίτας του υπουργού Ανάπτυξης και «προέτρεψε» τον Άδωνι Γεωργιάδη να «κόψει τον λαιμό του σε ζωντανή μετάδοση», ώστε να συγκεντρώσει «περισσότερο κόσμο» την επόμενη φορά.
Η δήλωση στην οποία είχε προχωρήσει τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης:
«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω “ανεβάσει” ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.
Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.
Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.
Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Εισβολή μπράβων (!) σε παράσταση 

Αν μη τι άλλο το πιο γνωστό περιστατικό είναι αυτό που έλαβε χώρα τον Μάρτιο 2021, με εισβολή μπράβων στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, με το ζήτημα να λαμβάνει τότε και πολιτικές διαστάσεις.
Όπως κατήγγειλε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, -η οποία εργαζόταν τότε στην εφημερίδα Παραπολιτικά του Βαγγέλη Μαρινάκη- και «μπράβοι» που τη συνόδευαν, διέκοψαν την παράστασή του και τους πέταξε έξω το κοινό,

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε,  φαίνεται ομάδα ανδρών και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη να έχουν ανέβει στη σκηνή και να έχουν διακόψει την παράσταση του κωμικού «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά», διαμαρτυρόμενοι για τα σατιρικά σχόλια σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.


«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός
@kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια», αναφέρει σε σχόλιό του στο Twitter ο ηθοποιός.

 
Κόντρα με Νίκο Χατζηνικολάου

Τον Ιανουάριο του 2022 ο κωμικός είχε τσακωθεί μέσω social media με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αφορμή την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".
Η αρχή έγινε με ένα σχόλιο του κωμικού σχετικά με το γεγονός πως η συνέντευξη του Πρωθυπουργού ήταν "κονσέρβα".
«Κονσέρβα η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Νίκο μου πας για πούλιτζερ», έγραψε χαρακτηριστικά για να του απαντήσει ο γνωστός δημοσιογράφος:
«Είσαι θλιβερός συκοφάντης. Και με τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό με τον ίδιο τρόπο γίνονταν οι συνεντεύξεις. Κρίμα! Λυπάμαι για την στήριξη που πάντοτε σου έδινα. Είσαι άφιλος και ανέντιμος».


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι κονσέρβα δηλαδή; Οσο για το ανέντιμος καλύτερα να μην έχεις καθρέφτη μπροστά σου όταν γράφεις στο τουιτερ», με τον Νίκο Χατζηνικολάου να του απαντά: «Θλίψη. Ντροπή σου».


Δεν άργησε και νέα ανάρτηση του Χρ. Ζαραλίκου στην οποία έδειχνε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον είχε μπλοκάρει...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης