Τελευταία Νέα
Speculator

Πρόκληση από την ΕΡΤ - Ενώ οι φήμες βοούν για αλλαγές στην διοίκηση, πάρτι ημετέρων με προσκλήσεις μέσα στον 15αύγουστο

Πρόκληση από την ΕΡΤ - Ενώ οι φήμες βοούν για αλλαγές στην διοίκηση, πάρτι ημετέρων με προσκλήσεις μέσα στον 15αύγουστο
Και δεν πάει γιατί υπάρχει το εύλογο ερώτημα πόσοι θα δουν την πρόσκληση πόσοι θα καταθέσουν βιογραφικά και από ποιες παραλίες
Όταν προκηρύσσονται προσκλήσεις ενδιαφέροντος στην καρδιά του Αυγούστου (6 και 7 Αυγούστου) με ληκτική ημερομηνία της εκδήλωσης του ενδιαφέροντος στις 11 Αυγούστου και την επομένη της Παναγίας 16 Αυγούστου, κάτι δεν πάει καλά.
Και δεν πάει γιατί υπάρχει το εύλογο ερώτημα πόσοι θα δουν την πρόσκληση πόσοι θα καταθέσουν βιογραφικά και από ποιες παραλίες.
Τα πράγματα στην ΕΡΤ φαίνεται να έχουν τελείως ξεφύγει. Τελείως και από κάθε άποψη.

Μέσα στην καρδιά του θέρους και ενώ έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν αλλαγές στη διοίκηση της εταιρίας αυτό δεν πτοεί ούτε το γενικό διευθυντή τεχνολογίας και λειτουργίας ούτε την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Marketing να υπογράφουν προσκλήσεις ενδιαφέροντος στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι σε χρόνο dt πρέπει να απαντήσουν ώστε να απασχοληθούν με συμβάσεις έργου.
Φαντάζομαι πως κάποιος κακεντρεχής μπορεί να υποθέσει ότι ορισμένοι από τους ενδιαφερόμενους ίσως και να γνώριζαν από πριν για το έργο και να έχουν ετοιμάσει τα χαρτιά τους κάπως νωρίτερα. Αν μάλιστα τύχει και εμφανιστεί και κάποιος που να έχει περισσότερα προσόντα από αυτούς ίσως και να ακυρωθεί ο διαγωνισμός. Έχει συμβεί ήδη το τελευταίο διάστημα προκαλώντας το λογικό συνειρμό πως όταν δεν μπορούμε να πάρουμε τους δικούς μας ακυρώνουμε το διαγωνισμό εφευρίσκοντας διάφορες προφάσεις.
Και μη νομίζετε το θέμα δεν αφορά μόνον  τη Γενική Διεύθυνση Marketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Ε.Ρ.Τ ή τη διεύθυνση τεχνολογίας!.
Ο διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ υπέγραφε λίγο νωρίτερα  προσκλήσεις ενδιαφέροντος που επίσης έπρεπε να εντός 5 ημερών ώστε να προσληφθούν με εργολαβικές συμβάσεις δημοσιογράφοι, φωτιστές βοηθοί σκηνοθέτη κλπ κλπ.
Καταιγισμό προσκλήσεων με ημερομηνία 30 Ιουλίου.

Προσκλήσεις ενδιαφέροντος για 11 άτομα  μεταξύ των οποίων και δύο δημοσιογράφοι για το … κατακαλόκαιρο.
Δεν έχει νόημα να σας αναφέρουμε τις τιμές - αποφεύγουμε να λέμε μισθούς στις εργολαβίες έστω και αν αυτές αφορούν δημοσιογράφους- αλλά μόνον πως η σύμβαση έργου είναι για μέχρι το τέλος του έτους και δύναται να παραταθεί βεβαίως βεβαίως.

Δημοσιογράφοι εργολάβοι, αρχισυντάκτες, εργολάβοι, επικοινωνιολόγοι για το marketing κλπ κλπ σε μια περίοδο που οι φήμες βοούν πως επέρχονται αλλαγές στη διοίκηση της ΕΡΤ.
Μια … φάμπρικα καλή που όμως φθάνει να γίνεται επικίνδυνη μιας και η διαχείριση δείχνει ότι η ΕΡΤ αντιμετωπίζεται ως μαγαζάκι κάποιων ημέτερων και αυτοί που διοικούν κάνουν ότι θέλουν
Αξίζει να σημειωθεί πως οι προκηρύξεις στα προσόντα δέχονται και απολυτήριο λυκείου και φαίνεται ότι οι … δικοί μας δεν είναι και ιδιαίτερα προσοντούχοι. Και αλλοίμονο αν εμφανιστεί κάποιος με περισσότερα προσόντα. Υπάρχει πάντα η «δυνατότητα» ακύρωσης και επαναπροκήρυξης ίσως πιο σύντομης και καλύτερα φωνογραφημένης.
Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι μετά το προσόν του απολυτηρίου Λυκείου θα έλθει και του … Δημοτικού αν και δεν το πιστεύουμε καθώς φαίνεται ότι οι … δικοί μας άνθρωποι καλύπτονται.
Για του λόγου το αληθές περί των προκηρύξεων πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://company.ert.gr/category/proskliseis/

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης