Τελευταία Νέα
Speculator

Βρώμικα παιχνίδια στη μετοχή της Intracom με fake news για την υγεία του Σωκράτη Κόκκαλη

Βρώμικα παιχνίδια στη μετοχή της Intracom με fake news για την υγεία του Σωκράτη Κόκκαλη
Η φήμη κυκλοφόρησε αστραπιαία στην αγορά…
Ανοιχτές εντολές πώλησης στη μετοχή της Ιντρακόμ εκδηλώθηκαν γύρω στις 3 και 15 το μεσημέρι ενώ ταυτόχρονα φήμες που κυκλοφόρησαν τουλάχιστον από δύο χρηματιστηριακές που είναι σε γνώση του ΒΝ έκαναν λόγο για πρόβλημα υγείας του Σωκράτη Κόκκαλη.
Η φήμη κυκλοφόρησε αστραπιαία στην αγορά με αποτέλεσμα να παρασυρθούν επενδυτές σε πωλήσεις με αποτέλεσμα η μετοχή να γράψει χαμηλό στα 2,92 ευρώ με απώλειες κοντά στο 7%.
Ωστόσο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του ΒΝ τέτοιο θέμα δεν υφίσταται και όλη η φιλολογία στήθηκε με αφορμή την επίσκεψη του Σ Κόκκαλη χθες σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο προκειμένου να πραγματοποιήσει το ετήσιο καθιερωμένο check up.
Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Πρόεδρος και βασικός μέτοχος του ομίλου Ιντρακόμ χαίρει άκρας υγείας. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παιγνίδι με τις μετοχές του ομίλου και υποτιμητική κερδοσκοπία.
Το ζήτημα είναι όμως ότι εμπλέκονται υποτίθεται σοβαρές και μεγάλες χρηματιστηριακές άγνωστο για ποιο λόγο και σκοπιμότητα.
Αυτά βέβαια συμβαίνουν γιατί τα επιτρέπει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που δεν κάνει σοβαρούς ελέγχους.
Σημειώνεται ότι η μετοχή μετά τον «βομβαρδισμό» ανοικτών πωλήσεων ανέκαμψε και στις 4 κινείτο ελαφρώς υψηλότερα των 3 ευρώ καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του 3%.

Νίκος Καρούτζος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης