Τελευταία Νέα

Εβδομάδα των reverse split η τρέχουσα...

tags :
Εβδομάδα των reverse split η τρέχουσα...


Όλα τα βλέμματα παραμένουν στις τράπεζες. Η μόνη εκκρεμότητα από πλευράς προσφορών είναι η Εθνική Τράπεζα η οποία θα κάνει δημόσια εγγραφή για την αγορά μετοχών απευθυνόμενη σε έλληνες ιδιώτες στο τέλος Νοεμβρίου. 

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι η εβδομάδα των reverse split. Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες –με εξαίρεση ίσως την Εθνική Τράπεζα- θα σταματήσουν να διαπραγματεύονται για τρεις μέρες.

Με μόνη βεβαιότητα μέχρι στιγμής την περίπτωση της Eurobankη οποία στο χρονοδιάγραμμα που έδωσε στην δημοσιότητα έχει ορίσει σαν αρχική ημερομηνία παύσης της διαπραγμάτευσης των μετοχών την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. 

Την Τρίτη το απόγευμα θα ακολουθήσουν οι Φουρλής, ΟΠΑΠ, το πρωί της Τετάρτης θα ανακοινώσουν Μυτιληναίος και ΜΕΤΚΑ ενώ το απόγευμα της ίδια ημέρας η Σωληνουργία Κορίνθου. 

Το πρωί της Πέμπτης ανακοινώνει η ΔΕΗ ενώ το απόγευμα ανακοινώνουν Aegean, ΕΛΒΑΛ και Folli Follie Group ενώ η εβδομάδα των αποτελεσμάτων κλείνει με την ΕΥΔΑΠ την ερχόμενη Παρασκευή. 

Επισημαίνεται ότι ο MSCIθα προβεί σε ανακοίνωση για το αν θα διατηρήσει τελικά την Eurobankκαι την Πειραιώς στην σύνθεση του MSCIGlobalIndex το βράδυ της Τρίτης 24 Νοεμβρίου.  

Την Παρασκευή τέλος θα ανακοινωθούν οι διορθωμένες εκτιμήσεις από την Ελληνική Στατιστική Αρχή για το πώς κινήθηκε η Ελληνική οικονομία κατά το τρίτο τρίμηνο.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης