Τελευταία Νέα

Η αγορά βρίσκεται σε φάση που έχει αφήσει απέξω αρκετούς παίκτες!!

tags :
Η αγορά βρίσκεται σε φάση που έχει αφήσει απέξω αρκετούς παίκτες!!

 















(4) οι ανοδικές..

Συνέχιση της κίνησης πιάνοντας σχεδόν τον βραχυπρόθεσμο στόχο μας στο 145.

Κοντινή στήριξη το 139 και κύρια το 137 επίπεδο που είναι και το stop μας στο long, ενώ ο τραπεζικός κλάδος δοκιμάζει το πολύ σημαντικό 35-36 που είναι σημαντική αντίσταση και που κατοχύρωση μπορεί να δώσει συνέχιση. Το 32 είναι κοντινή στήριξη στην παρούσα με τα αποτελέσματα να αναμένονται.

ΟΤΕ και ΟΠΑΠ έκαναν την διαφορά μιας και ο τραπεζικός έκλεισε με μικρές απώλειες. Ο Μυτιλ δοκιμάζει το πολύ σημαντικό 340 που κατοχύρωση μπορεί να δώσει συνέχιση ενώ το ΦΟΛΙ και ο ΣΑΡ προστέθηκαν στα Long από τις επιλογές μας.

Η αγορά βρίσκεται σε φάση που έχει αφήσει απέξω αρκετούς παίκτες με την κίνηση των τελευταίων ημερών και μάλιστα χωρίς νέα, κάτι που έχει να πράξει μεγάλο διάστημα. Μπορεί τα επίπεδα να χρειαστεί να χωνέψουν κάποιες συνεδριάσεις με μία πλάγια κίνηση πριν δοκιμάσει το μεγάλο 550, παρόλα αυτά το καλό της αγοράς είναι ότι δεν έχουμε κίνηση στο σύνολο των τίτλων μιας και έχουμε εναλλαγή κινήσεων.

Το ΜΙΓ έχει ενδιαφέρον αν δοκιμάσει το 0075 επίπεδο μετά την κίνηση του στο 00940, ενώ το ΜΠΕΛΑ σήκωσε πολύ μεγάλο όγκο συναλλαγών κλείνοντας για ακόμα μία συνεδρίαση με κέρδη με το 12 να είναι ο μεγάλος στόχος του που θέλει βραχυπρόθεσμα προσοχή.

Intraday position long stop 137

_______________________

Support: 138,136,134

Resist.: 142,144,146

Daily spot market position long s/l 125

FAST FINANCE SEC

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης