Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο Αθηνών: Συσσώρευση με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα – Η ΕΧΑΕ στο επίκεντρο

Χρηματιστήριο Αθηνών: Συσσώρευση με το βλέμμα στα εταιρικά αποτελέσματα – Η ΕΧΑΕ στο επίκεντρο
Η στάση αναμονής θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό στη συνεδρίαση σήμερα των αγορών της Ευρώπης, ενώ ανάλογη πορεία αναμένεται να ακολουθήσει και η εγχώρια αγορά
Σχετικά Άρθρα
Η προσοχή των επενδυτών παραμένει στραμμένη στις ΗΠΑ και στα αποτελέσματα μεγάλων εταιρειών που αναμένονται καθώς και στα μακροοικονομικά στοιχεία αλλά και στην απόφαση της FED για τη νομισματική πολιτική αργότερα μέσα στην εβδομάδα.
Η στάση αναμονής θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό στη συνεδρίαση σήμερα των αγορών της Ευρώπης, ενώ ανάλογη πορεία αναμένεται να ακολουθήσει και η εγχώρια αγορά, με χαμηλό τζίρο, λόγω καλοκαιριού.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η ΕΧΑΕ, η οποία δημοσίευσε χθες αποτελέσματα καλύτερα των εκτιμήσεων, με την προσοχή να στρέφεται στις αυριανές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων εξαμήνου από Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και Titan.

Eurobank Equities
Σήμερα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε. δείχνουν μεικτό άνοιγμα, καθώς οι επενδυτές προετοιμάζονται για τις αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών, τα μακροοικονομικά στοιχεία και τα αποτελέσματα μεγάλων εταιρειών των ΗΠΑ.

Optima Bank
Περιμένουμε από το Χ.Α. να κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές σήμερα με την ΕΧΑΕ να είναι στο επίκεντρο.

Beta
Με διάθεση συσσώρευσης η αγορά ενόψει των αποτελεσμάτων των τραπεζών που αρχίζουν να δημοσιεύονται από αύριο. Επιλεκτικές κινήσεις και rotation ίσως κρατήσουν την αγορά στα τρέχοντα επίπεδα.

Κύκλος
Το ελληνικό χρηματιστήριο κινείται σε ρυθμούς θερινής ραστώνης με τις συναλλαγές να υποχωρούν και τις διακυμάνσεις του Γ.∆. να ελαχιστοποιούνται και τη διαδικασία της συσσώρευσης να εξελίσσεται αναμένοντας τον καταλύτη που θα αλλάξει το σκηνικό.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης