Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Προβληματίζει η αδυναμία να ακολουθήσει τις ξένες αγορές – Motor Oil και HelleniQ Energy στο επίκεντρο

Χρηματιστήριο: Προβληματίζει η αδυναμία να ακολουθήσει τις ξένες αγορές – Motor Oil και HelleniQ Energy στο επίκεντρο
Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η HelleniQ Energy και η Austriacard για το δεύτερο τρίμηνο
Σχετικά Άρθρα
Επιφυλακτικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές για τις αγορές του εξωτερικού, ενώ προβληματίζει η πρόσφατη αδυναμία της αγοράς να ακολουθήσει τη μεγάλη αντίδραση προς ιστορικά υψηλά των ξένων αγορών.
Δεν αποκλείεται επομένως περαιτέρω διολίσθηση σήμερα, με επιλεκτικές κινήσεις σε μετοχές που έχουν ειδήσεις ή δημοσιεύουν αποτελέσματα, αν και η ειδησεογραφία είναι περιορισμένη.
Τα ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών αποτελέσματα της Motor Oil θα βάλουν και σήμερα τη μετοχή στο επίκεντρο.
Η μετοχή το τελευταίο διάστημα έχει μεγάλο όγκο συναλλαγών, λόγω της αυριανής αφαίρεσης από τον MSCI Greece Standard, του ανοίγματος σημαντικής short θέσης από το fund Millenium αλλά και της ελκυστικής πλέον τιμής μετά την πρόσφατη υποχώρηση.
Επίσης η χθεσινή συμφωνία με τη Foot Locker της Fourlis θα βάλει και την εν λόγω μετοχή στο επίκεντρο.
Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η HelleniQ Energy και η Austriacard για το δεύτερο τρίμηνο.
Σημειώνεται πως οι μετοχές της Real Cons. Διαπραγματεύονται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,04 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε απόδοση 1,1%.

Eurobank Equities
Σήμερα βλέπουμε ένα επιφυλακτικό άνοιγμα, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τις παγκόσμιες προοπτικές ενόψει των στοιχείων για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ που δημοσιεύονται αύριο, ενώ η Nvidia δημοσίευσε κέρδη που απέτυχαν να εντυπωσιάσουν.

Optima Bank
Περιμένουμε το Χ.Α. να προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα σήμερα με τη Motor Oil να είναι στο επίκεντρο.

Κύκλος
Η Helleniq Energy ανακοινώνει σήμερα τα εξαμηνιαία αποτελέσματά της. Στις 1423 μονάδες η πλησιέστερη στήριξη του Γ.∆. στο σενάριο συνέχισης της πτωτικής κίνησης και τη ασύμμετρη συμπεριφορά του ελληνικού χρηματιστηρίου σε σχέση με τις διεθνείς αγορές.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης