Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Ο ΟΠΑΠ και η Σαράντης στο επίκεντρο

Χρηματιστήριο: Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Ο ΟΠΑΠ και η Σαράντης στο επίκεντρο
Η χθεσινή συνεδρίαση ήταν αρκετά καλή, με την ανάκαμψη των μετοχών να φέρνει πιο κοντά το γενικό δείκτη στο κρίσιμο σημείο των 1.450 μονάδων
Σχετικά Άρθρα

Μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές στις αγορές του εξωτερικού εν όψει των μάκρο που αναμένονται τις επόμενες μέρες στις ΗΠΑ και ίσως καθορίσουν το ρυθμό μείωσης των αμερικανικών επιτοκίων.
Η χθεσινή συνεδρίαση ήταν αρκετά καλή για το ελληνικό χρηματιστήριο, με την ανάκαμψη των μετοχών να φέρνει πιο κοντά το γενικό δείκτη στις 1.450 μονάδες.
Το εν λόγω σημείο είναι σημαντικό καθώς η υπέρβασή του αλλάζει την βραχυπρόθεσμη τάση στην αγορά.
Ο ΟΠΑΠ θα βρεθεί σήμερα στο επίκεντρο, καθώς ανακοινώνει αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου αλλά και το ύψος του προσωρινού μερίσματος.
Η Σαράντης επίσης θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς χθες ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα και επιβεβαίωσε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.

Eurobank Equities
Σήμερα, περιμένουμε διακυμάνσεις στις μετοχές, καθώς οι επενδυτές τοποθετούνται εν όψει των αμερικανικών στοιχείων που θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα και θα καθορίσουν το μέγεθος των επερχόμενων μειώσεων των επιτοκίων.

Optima Bank
Περιμένουμε το θετικό momentum να συνεχιστεί σήμερα με τη Σαράντης στο επίκεντρο.

Beta
Το σημαντικό σημείο αντίστασης των 1.450 μονάδων θα δοκιμαστεί σήμερα, με τους επενδυτές να εστιάζουν στις εταιρικές ανακοινώσεις. Περιμένουμε ότι η αγορά θα συσσωρεύσει με βάση το επιλεκτικό ενδιαφέρον.

Κύκλος
Ο ΟΠΑΠ και η Trade Estates ανακοινώνουν σήμερα τα μεγέθη τους για το 1ο εξάμηνο. Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου με το πήχη των προσδοκιών ψηλά, ενόψει έναρξης κύκλου υποχώρησης των επιτοκίων, placement μετοχών της Εθνικής, πιθανής απόδοσης επενδυτικής βαθμίδας από την Moody’s κοκ. Η υπέρβαση του ορίου των 1450 μονάδων πρώτος στόχος για το Γ.∆. στο σενάριο συνέχισης της ανοδικής του κίνησης.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης