Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Νέα πρωτιά για την Ambrosia Capital ΑΕΠΕΥ στην ετήσια έρευνα του Extel σε πωλήσεις και ανάλυση

Νέα πρωτιά για την Ambrosia Capital ΑΕΠΕΥ στην ετήσια έρευνα του Extel σε πωλήσεις και ανάλυση
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ambrosia Capital, Αναστάσιος Αστυφίδης δήλωσε πως «η αναγνώριση αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής εργασίας από την πλευρά της εταιρίας μας
Σχετικά Άρθρα
Την πρώτη θέση στην ετήσια έρευνα του Extel στις κατηγορίες της ανάλυσης ελληνικών μετοχών (Greece Country Research) και πωλήσεων (Greek Equity Sales) κατέλαβε η επενδυτική εταιρεία Ambrosia Capital.
Για άλλη μία χρονιά, η Ambrosia Capital κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε μια πληθώρα εταιριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά και να αποσπάσει την εξαιρετική αυτή διάκριση.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ambrosia Capital, Αναστάσιος Αστυφίδης δήλωσε πως «η αναγνώριση αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής και συστηματικής εργασίας από την πλευρά της εταιρίας μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους θεσμικούς μας πελάτες παγκοσμίως για την αδιάλειπτη υποστήριξή τους. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εταιρικούς μας πελάτες για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στην Ambrosia όλα αυτά τα χρόνια.
Καθώς η ποιότητα της έρευνας στον τομέα της ανάλυσης μετοχών διαρκώς αυξάνεται, η Ambrosia Capital συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενισχύει την παρουσία μας στην ελληνική αγορά. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την ανοδική και επιτυχημένη πορεία προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας».
Ambrosia_Capital_-_Congratulations.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης