Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Εθνική Τράπεζα και ΑΔΜΗΕ στο επίκεντρο

Χρηματιστήριο: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Εθνική Τράπεζα και ΑΔΜΗΕ στο επίκεντρο
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό θα στρέψει ξανά το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού
Σχετικά Άρθρα
Το καλό κλίμα στις ΗΠΑ, λόγω των εκτιμήσεων ότι η FED θα μειώσει τα επιτόκια κατά 50 μονάδες βάσης, αναμένεται να περάσει και στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Η εγχώρια αγορά προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις 1.400 μονάδες στις τελευταίες συνεδριάσεις, αλλά το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι περιορισμένο.
Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Εθνική Τράπεζα και στο placement του ΤΧΣ που αναμένεται στις αρχές Οκτώβρη.
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό θα στρέψει ξανά το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού.
Σήμερα πραγματοποιείται το υπουργικό συμβούλιο στην Κύπρο για να λάβει τις τελικές αποφάσεις για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου, εξέλιξη που βάζει ξανά στο επίκεντρο τη μετοχή του ΑΔΜΗΕ.

Eurobank Equities
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε. δείχνουν θετικό άνοιγμα, με την προσοχή να είναι στραμμένη στην αυριανή απόφαση της FED, καθώς οι πιθανότητες μείωσης των επιτοκίων κατά 50 μονάδες βάσης συνεχίζουν να αυξάνονται.

Optima Bank
Περιμένουμε από το Χ.Α. να κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές σήμερα.

Beta
Οι επενδυτές βρίσκονται σε στάση αναμονής ενόψει της απόφασης της FED για τα επιτόκια. Τα θετικά μακροοικονομικά και εταιρικά αποτελέσματα θα προκαλέσουν κάποιο επιλεκτικό ενδιαφέρον.

Merit
Ο ΚΜΟ 200 ημερών βρίσκεται στις 1401 μονάδες. Σημεία στήριξης 1379 και 1400 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 1447 και 1464 μονάδες.

Κύκλος
Η Noval Properties ανακοινώνει τα εξαμηνιαία αποτελέσματά της. Αν και η ετυμηγορία της Moody’s εκπλήρωσε μερικώς μόνο τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, ο Γ.∆. πέτυχε να καταγράψει 2η συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση. Στις 1425 μονάδες το εγγύτερο σημείο αντίστασης του Γ.∆. για να κινηθεί στη συνέχεια πάνω από τις 1430.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης