Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Για το 5Χ5 με συμμάχους το καλό κλίμα στο εξωτερικό και τα εταιρικά αποτελέσματα

Χρηματιστήριο: Για το 5Χ5 με συμμάχους το καλό κλίμα στο εξωτερικό και τα εταιρικά αποτελέσματα
Εθνική Τράπεζα, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Jumbo θα βρεθούν στο επίκεντρο
Σχετικά Άρθρα
Σε εξαιρετικά επίπεδα παραμένει η επενδυτική ψυχολογία στο εξωτερικό και σε συνδυασμό με τις χαμηλές αποτιμήσεις στην Ελλάδα, μπορεί να υποστηριχθεί μία ακόμη ανοδική συνεδρίαση, η πέμπτη συνεχόμενη.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Τέρνα Ενεργειακή, οι οποίες ανακοίνωσαν χθες αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της αγοράς, η Jumbo λόγω της απόφασης για επαναγορά ιδίων μετοχών και των σχολίων του Απόστολου Βακάκη, αλλά και η Εθνική Τράπεζα, λόγω της υψηλής ζήτησης που έχει η διάθεση του ποσοστού του ΤΧΣ.

Eurobank Equities
Η αγορά είναι έτοιμη να διατηρήσει την ανοδική της δυναμική σήμερα, καθώς η επενδυτική ψυχολογία ανάληψης κινδύνου παραμένει άθικτη ειδικά μετά τα μέτρα πολιτικής χαλάρωσης και στήριξης της Κίνας, με τους επενδυτές να παρακολουθούν επίσης τα στοιχεία αποπληθωρισμού στις ΗΠΑ που θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στην ημέρα.

Piraeus Securities
Θα περιμέναμε ότι η αγορά θα διατηρήσει την ανοδική της τάση σήμερα, υποστηριζόμενη από το θετικό κλίμα στις αγορές του εξωτερικού και από τα καλά εταιρικά αποτελέσματα.

Beta
Θα μπορούσε ο Γ.Δ. να κάνει το 5Χ5; Τα μηνύματα από το εξωτερικό είναι θετικά, τα εταιρικά αποτελέσματα έχουν θετικό momentum και τα επερχόμενα γεγονότα (πώληση μεριδίου Εθνικής Τράπεζας, roadshows και αναβαθμίσεις προοπτικών) υποστηρίζουν μία ακόμη θετική συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης