Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιοι ταξιδιώτες δεν έχουν ιδέα που θέλουν να πάνε όταν σχεδιάζουν ταξίδια

tags :
Ποιοι ταξιδιώτες δεν έχουν ιδέα που θέλουν να πάνε όταν σχεδιάζουν ταξίδια
Συντριπτικά, οι Κινέζοι ταξιδιώτες είναι πιο πιθανό να πάνε σε νέο προορισμό κάθε φορά που ταξιδεύουν, σε αντίθεση με άλλες εθνικότητες που συχνά επιστρέφουν σε γνωστά μέρη
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το 51% των Κινέζων ταξιδιωτών δεν έχει ιδέα που θέλει να πάει όταν σχεδιάζει ταξίδια, σε αντίθεση με τους ταξιδιώτες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας που έχουν ήδη κατά νου έναν προορισμό.
Αυτό αποκάλυψε στο φετινό MarketHub 2019, ο Martin Kelly του Phocuswright.
Για τους Κινέζους, ο προγραμματισμός του ταξιδιού επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Όπως εποχές, προειδοποιήσεις ταξιδιών, πολιτικές συγκρούσεις, πρόσφατα γεγονότα και κυρίως από ταξιδιωτικές προσφορές.



Ποτέ στον ίδιο προορισμό
Συντριπτικά, οι Κινέζοι ταξιδιώτες είναι πιο πιθανό να πάνε σε νέο προορισμό κάθε φορά που ταξιδεύουν, σε αντίθεση με άλλες εθνικότητες που συχνά επιστρέφουν σε γνωστά μέρη.
Οι Κινέζοι αγαπούν ταξίδια και θέλουν να ανακαλύπτουν νέους προορισμούς σε κάθε ευκαιρία που έχουν. Ψάχνουν πάντα κάτι νέο και διαφορετικό.



Μικρο-ταξίδια
Το 72% των Κινέζων ταξιδιωτών λένε ότι το ταξίδι τους ήταν μικρότερο από μια εβδομάδα. Και το 77% δήλωσε ότι επισκέφθηκε πολλούς προορισμούς σε αυτό το μικρό ταξίδι.
Η γαστρονομία, ο τοπικός πολιτισμός και η φύση είναι σημαντικά για τους Κινέζους ταξιδιώτες, στην επιλογή προορισμού. Η αξία είναι άλλο ένα σημαντικό θέμα που οδηγεί τα ταξίδια.



Πρώτα το κινητό
Οι νεότερες γενιές Κινέζων ταξιδιωτών είναι κολλημένες στο τηλέφωνο τους. Και έχουν μια καλή εμπειρία του είδους.
Οι καταναλωτές ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε εφαρμογές όπως το WeChat και το Taobao.
Οι ταξιδιωτικές εταιρείες όπως το Ctrip, το Fliggy και το Meituan προσφέρουν one-stop-shop για όλα όσα χρειάζεται ένας ταξιδιώτης από πτήσεις προς ξενοδοχεία σε μεταφορές και δραστηριότητες.
Εν ολίγοις, αν η επιχείρησή σας δεν είναι έτοιμη για κινητά, δεν είστε ακόμα έτοιμοι για την Κίνα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης