Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Με ποιους τρόπους θα προσελκύσετε τους millennials

tags :
Με ποιους τρόπους θα προσελκύσετε τους millennials
Οι νεότεροι ταξιδιώτες αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες ταξιδιών και κοινές περιπέτειες που διαφέρουν από τις προηγούμενες γενιές
Νέους τρόπους προσέλκυσης των millennials ταξιδιωτών πρέπει να βρουν τα ξενοδοχεία και οι τουριστικοί πράκτορες, καθώς η εν λόγω κατηγορία ταξιδιωτών αυξάνει συνεχώς.
Μάλιστα τα πολυτελή ξενοδοχεία προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους να ασχοληθούν με αυτή τη γενιά ταξιδιωτών. Αυτό που αναζητούν είναι τόσο μια φωτογραφία Instagram όσο και κοινωνικά συνειδητές εμπειρίες
Η γενιά των millennials ταξιδιωτών μεταμορφώνει την ταξιδιωτική βιομηχανία.
Οι νεότεροι ταξιδιώτες αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες ταξιδιών και κοινές περιπέτειες που διαφέρουν από τις προηγούμενες γενιές.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Boston Consulting Group, οι χιλιετηρίδες έχουν 23% περισσότερες πιθανότητες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό από ό, τι οι παλαιότερες γενιές και ήδη αποτελούν το 20% όλων των ταξιδιωτών παγκοσμίως.

Αυθεντικότητα
Οι millennials εμπνέονται από αυτό που βλέπουν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και σχεδιάζουν ανάλογα τις διακοπές τους. Θέλουν να γνωρίσουν τις παραδόσεις των χωρών που επισκέπτονται.
Τα ξενοδοχεία που αγκαλιάζουν τις αξίες της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης είναι επίσης σε θέση να μεταφέρουν ένα βασικό αίσθημα αυθεντικότητας που οι νεότεροι ταξιδιώτες εκτιμούν ιδιαίτερα.

Διαμοιρασμός εμπειριών στο Instagram
Τέλος, οι millennials θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους στο εξωτερικό με τους φίλους τους στα κοινωνικά μέσα.
Ορισμένες χώρες μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το μάρκετινγκ επιρροής με μεγάλη επιτυχία.
Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να ενισχύσουν την τουριστική τους βιομηχανία, χάρη στις τέλειες εμπειρίες που απεικονίζονται στο Instagram.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης