Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Tο Sharm El Sheikh Marriott περνάει στα χέρια της Accor Hotels

tags :
Tο Sharm El Sheikh Marriott περνάει στα χέρια της Accor Hotels
Με αυτή την συμφωνία, η Accor θα είναι ο φορέας με το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο στο Σαρμ Ελ Σέιχ
Tο Sharm El Sheikh Marriott μετατρέπεται σε Pullman Hotel, στο τουριστικό hotspot της Αιγύπτου και περνάει στα χέρια του ομίλου φιλοξενίας Accor Hotels.
Η Acoor θα το αναλάβει, θα το διαχειριστεί και θα το “ανανεώσει πλήρως”.
Με αυτή την συμφωνία, η Accor θα είναι ο φορέας με το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο στο Σαρμ Ελ Σέιχ.
Πλέον θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση περισσότερων από 2.500 δωματίων στον προορισμό.



Η ομάδα έχει συνεργαστεί με την Allied Arab Investment & Development Company. Και η Naama Bay Promenade Resort, θα είναι υπεύθυνη για την διαχείριση της Accor.
Tο ακίνητο διαθέτει 520 δωμάτια και σουίτες στον κόλπο Naama, δίπλα στο Novotel Sharm El Sheikh Resort.
Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς στα τέλη του 2019 και στις αρχές του 2020, στο θέρετρο θα πραγματοποιηθούν δύο φάσεις ενός σημαντικού προγράμματος ανακαίνισης, σύμφωνα με τα πρότυπα της μάρκας Pullman.
Το ακίνητο θα μετατραπεί σε Pullman στις αρχές του 2021. Τότε θα τελειώσει η πρώτη φάση ανακαίνισης των 216 παραθαλάσσιων δωματίων και σουιτών.
Τα άλλα έργα στην ορεινή πλευρά του θέρετρου, συμπεριλαμβανομένων επιπλέον 304 κλειδιών, αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2023.



Μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 το θέρετρο θα ανακαινισθεί πλήρως. Θα διαθέτει 520 δωμάτια και σουίτες, πέντε εστιατόρια (τα δύο 24ωρα), τέσσερα μπαρ, σαλόνια, spa γυμναστήριο, πισίνα για ενήλικες, μια παιδική πισίνα, χώρους παιχνιδιού, κέντρο θαλάσσιων σπορ, ένα καταδυτικό κέντρο, κατάστημα κοσμημάτων, κομμωτήριο και σαλόνι ομορφιάς και είδη δώρων, ρούχων.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης