Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η ψηφιακή μεταμόρφωση του τουρισμού

tags :
Η ψηφιακή μεταμόρφωση του τουρισμού
Για να υπάρξει ψηφιακή αλλαγή στις τουριστικές επιχειρήσεις είναι σημαντικό να συμμετέχουν όλα τα μέλη του προσωπικού στη διαδικασία
Στην εμπειρία, τις διαδικασίες και τις λειτουργίες των πελατών, καθώς και σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα πρέπει να επικεντρώνεται η ψηφιακή αλλαγή στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Η εμπειρία του πελάτη
Η εμπειρία του πελάτη είναι σχετική, τόσο στη φάση της έμπνευσης όσο και κατά την κράτηση ή την πραγματοποίηση του ταξιδιού.
Η κύρια πρόκληση είναι η προσθήκη αξίας σε όλες αυτές τις φάσεις. Οι νέες τεχνολογίες είναι ο τρόπος να δοθεί στον κλάδο μεγαλύτερη κατανόηση της ζήτησης.

Αυτοματισμός
Όσον αφορά στις διαδικασίες και τις λειτουργίες, ο αυτοματισμός είναι κρίσιμος παράγοντας προκειμένου να παρέχεται μεγαλύτερη ευελιξία στους εργαζόμενους.
Τέλος, όσον αφορά στα νέα επιχειρηματικά μοντέλα, η ενσωμάτωση τεχνολογιών ευνοεί την εμφάνιση νέων και καινοτόμων μοντέλων. Αυτά περιλαμβάνουν ψηφιακή μετατροπή διαδικασιών και νέες ψηφιακές επιχειρήσεις.

Για να υπάρξει ψηφιακή αλλαγή στις τουριστικές επιχειρήσεις είναι σημαντικό να συμμετέχουν όλα τα μέλη του προσωπικού στη διαδικασία.
Εδώ η συμμετοχή της διοίκησης είναι ουσιώδης και αποφασιστική σε αυτή τη μεταμόρφωση.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης