Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πότε θα ταξιδέψουν ξανά στο εξωτερικό οι Ρώσοι τουρίστες

tags :
Πότε θα ταξιδέψουν ξανά στο εξωτερικό οι Ρώσοι τουρίστες
Τα εσωτερικά ταξίδια θα είναι και στην Ρωσία αυτά που θα ανοίξουν πρώτα, σύμφωνα με την ATOR σε σχέση με τους διεθνείς προορισμούς
Η πανδημία βάζει φρένο στα ταξίδια των Ρώσων στο εξωτερικό έως τον Ιούλιο του 2020, σύμφωνα με εκτιμήσεις της διευθύντριας της Ένωσης Ρώσων Τουριστικών Πρακτόρων ΑTOR, Maya Lomidze.
Όπως εκτιμά η έναρξη ανάκαμψης της τουριστικής αγοράς της Ρωσίας θα γίνει τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο.
Συγκρατημένα αισιόδοξη η Maya Lomidze, εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτό το διάστημα η χώρα της θα υποδέχεται και πάλι τουρίστες.
Τα εσωτερικά ταξίδια θα είναι και στην Ρωσία αυτά που θα ανοίξουν πρώτα, σύμφωνα με την ATOR σε σχέση με τους διεθνείς προορισμούς.
Η Maya Lomidze υπογράμμισε πως το 2021, θα είναι η χρονιά που ο κόσμος θα ταξιδεύει ξανά σε προορισμούς όπως πριν την κρίση με τον Covid-19.
Την εκτίμηση της αυτή, στηρίζει στους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας που προβλέπουν άνοδο της ζήτησης για ταξίδια μετά την πανδημία.
Παρ’ όλα αυτά όμως οι προβλέψεις της ATOR κάνουν λόγο για βραδεία αποκατάσταση της τουριστικής αγοράς.
“Μετά την πανδημία, ακόμα και αν συνυπολογίσουμε την αυξημένη ζήτηση, η τουριστική αγορά θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλους 6-8 μήνες ώστε να επιστρέψει και πάλι στα επίπεδα προ κρίσης” είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Ένωσης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης