Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυξάνονται τα deals στον τουρισμό

tags :
Αυξάνονται τα deals στον τουρισμό
Ο μεγαλύτερος όγκος των διαπραγματεύσεων πραγματοποιήθηκε σε βασικές αγορές, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Αυστραλία.
Αύξηση κατά 21,2% καταγράφηκε στον αριθμό των συμφωνιών που ανακοινώθηκαν στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 6-12 Απριλίου σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της Global Data.
Ο Aurojyoti Bose, αναλυτής της Global Data, σχολίασε: «Η ανάπτυξη της δραστηριότητας στον τομέα των συμφωνιών που συνάπτονται στον κλάδο, ο οποίος έχει πληγεί σοβαρά από το ξέσπασμα της νόσου Covid-19, οφείλεται στην αύξηση του αριθμού των deals που έγιναν λόγω χρεών».
Την ίδια στιγμή, deals που είχαν να κάνουν με τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων και με συγχωνεύσεις ή εξαγορές μειώθηκαν κατά 33,3% και 37,5%, αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 6-12 Απριλίου σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο μεγαλύτερος όγκος των διαπραγματεύσεων, πάντως, πραγματοποιήθηκε σε βασικές αγορές, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Αυστραλία.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης