Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Με μέτρα ανοίγει τις παραλίες της το καλοκαίρι, η Ανδαλουσία

tags :
Με μέτρα ανοίγει τις παραλίες της το καλοκαίρι, η Ανδαλουσία
Ο κυβερνήτης της Ανδαλουσίας θα βασιστεί στην υποστήριξη της τοπικής αστυνομίας για την παρακολούθηση των παραλιών και τη διασφάλιση των μέτρων
Υπέρ του ανοίγματος παραλιών 1.000 χλμ. τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, τάχθηκε ο κυβερνήτης της Ανδαλουσίας στη νότια Ισπανία Χουάν Μανουέλ Μορένιο Μονίγια.
Όπως δήλωσε συζητά τον καλύτερο τρόπο για να ανοίξουν οι παραλίες αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να πάρει μπρος και η βιομηχανία φιλοξενίας.
“Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια σειρά ορισμένων μέτρων, τόνισε ο Μορένιο Μονίγια, όπως η σειρά προτεραιότητας”.
Ο κυβερνήτης της Ανδαλουσίας θα βασιστεί στην υποστήριξη της τοπικής αστυνομίας για την παρακολούθηση των παραλιών και τη διασφάλιση των μέτρων.
Όσον αφορά τις τουριστικές επιχειρήσεις, υπογράμμισε πως “οι ξενοδόχοι και οι εστιάτορες είναι πρόθυμοι να πιστοποιήσουν τις εγκαταστάσεις τους σε καθημερινή βάση και μέσω μικροβιολογικού καθαρισμού χρησιμοποιώντας όζον. Κάτι που αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες”.
Η αυτόνομη κοινότητα της Ανδαλουσίας έχει επηρεαστεί λιγότερο από την πανδημία, καθώς υπήρξαν 11.689 περιπτώσεις στην περιοχή, αντιπροσωπεύοντας το 5,6% του συνόλου στη χώρα. Ο αριθμός των θανάτων είναι 1.017, που είναι 4,7% του εθνικού συνόλου.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης