Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέο εργαλείο για την προετοιμασία της ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας μετά τον COVID-19

tags :
Νέο εργαλείο για την προετοιμασία της ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας μετά τον COVID-19
Με δεδομένα που προέρχονται από τις κρατήσεις 35.000 πελατών του SiteMinder και με περισσότερα από 400 κανάλια κρατήσεων παγκοσμίως, το SiteMinder World Hotel Index παρέχει πληροφορίες για το πότε οι επισκέπτες είναι πιθανό να επιστρέψουν σε ξενοδοχεία μετά την πανδημία COVID-19
Η πλατφόρμα ξενοδοχείων SiteMinder δημοσίευσε για πρώτη φορά τα ιδιόκτητα δεδομένα της σχετικά με τη δυναμική των κρατήσεων ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.
Με δεδομένα που προέρχονται από τις κρατήσεις 35.000 πελατών του SiteMinder και με περισσότερα από 400 κανάλια κρατήσεων παγκοσμίως, το SiteMinder World Hotel Index παρέχει πληροφορίες για το πότε οι επισκέπτες είναι πιθανό να επιστρέψουν σε ξενοδοχεία μετά την πανδημία COVID-19.
Ο Mike Ford, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SiteMinder, δήλωσε: «Υπάρχουν πολλά δεδομένα σχετικά με τις ταξιδιωτικές κρατήσεις, αλλά τίποτα δεν είναι διαθέσιμο σχετικά με την ταχύτητα κίνησης κρατήσεων ξενοδοχείων συγκεκριμένα, και με την ταχύτητα και την κλίμακα που η SiteMinder είναι μοναδικά τοποθετημένη για να παρέχει.
Σε αυτήν την περίοδο τεράστιας αβεβαιότητας, οι πελάτες μας αναζητούν ένα φως στο τέλος του σκοτεινού τούνελ που βρίσκονται, το οποίο γνωρίζουμε ότι θα έρθει σταδιακά και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για κάθε χώρα, καθώς τα έθνη αρχίζουν να άρουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Οι παραδοσιακοί δείκτες απόδοσης ξενοδοχείων δεν έχουν βαρύτητα σε έναν κόσμο όπου τα ξενοδοχεία έχουν ελάχιστες επιχειρήσεις, αν όχι καθόλου.”

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης