Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Οι πιο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες

tags :
Οι πιο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες
Η OAG αναφέρει ότι σχεδόν το 75% της παγκόσμιας χωρητικότητας πτήσεων μειώθηκε κατά τη διάρκεια δεκατεσσάρων εβδομάδων
Η Ιαπωνική ANA φαίνεται να είναι αυτή να παίρνει την πρώτη θέση ως η πιο αξιόπιστη αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με την Airline Trust Index.
Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί βρίσκονται σε ισχύ, παρατηρείται μείωση 64% στα δρομολόγια πτήσεων με βάση το περασμένο έτος, όπως αναλύουν ειδικοί του διεθνούς ταξιδιωτικού οργανισμού ανάλυσης δεδομένων OAG.
Η OAG αναφέρει ότι σχεδόν το 75% της παγκόσμιας χωρητικότητας πτήσεων μειώθηκε κατά τη διάρκεια δεκατεσσάρων εβδομάδων.
Είναι εντελώς άγνωστο αυτή τη στιγμή, πότε τα ταξίδια θα είναι σε θέση να επιστρέψουν στο φυσιολογικό και ποια θα είναι η μακροχρόνια επίδραση του ιού στην αεροπορική βιομηχανία, αν και η OAG εξετάζει προσωρινά σημάδια κάποιας ανάκαμψης, με τα περισσότερα αυτής της εβδομάδας να που δείχνουν ανάκτηση 2% στους όγκους χωρητικότητας των προηγούμενων εβδομάδων.
Ο πρόσφατος δείκτης της Airline Trust Index που κυκλοφόρησε από την Colibra, κατατάσσει τις πιο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, αναλύοντας παράγοντες που περιλαμβάνουν την έγκαιρη απόδοση, την εμπειρία και την εξυπηρέτηση των πελατών, τα επιδόματα και την εμπλοκή της μάρκας με την αεροπορική εταιρεία από το κοινό.

Οι 5 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες είναι:
1) ANA
2) Qatar Airways
3) Japan Airlines
4) Southwest Airlines
5) Garuda Indonesia

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης