Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σε καραντίνα ο εισερχόμενος τουρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο - 5 δις λίρες οι απώλειες για τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες

tags :
Σε καραντίνα ο εισερχόμενος τουρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο - 5 δις λίρες οι απώλειες για τους Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες
Όπως αναφέρει η ανάλυση της MHA MacIntyre Hudson η ταξιδιωτική βιομηχανία θα παραλύσει από νέα σχέδια για την επιβολή 14 ημερών καραντίνας σε άτομα που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο
Σε καραντίνα βάζει τον εισερχόμενο τουρισμό του Ηνωμένου Βασιλείου, η 14 ημερών καραντίνα των ξένων ταξιδιωτών.
Και όπως εκτιμάται οι Βρετανικοί ταξιδιωτικοί οργανισμοί και τα πρακτορεία μπορούν να δουν απώλειες θα 4,5 με 5 δις λιρών φέτος στον εισερχόμενο τουρισμό, σύμφωνα με ανάλυση της λογιστικής εταιρείας MHA MacIntyre Hudson.
Όπως αναφέρει η ανάλυση η ταξιδιωτική βιομηχανία θα παραλύσει από νέα σχέδια για την επιβολή 14 ημερών καραντίνας σε άτομα που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσθέτοντας “ο Ιούνιος συνήθως είναι η πιο κερδοφόρα εποχή του χρόνου”.
“Η 14 ημερών καραντίνα για όλους τους επιβάτες που φθάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο καταργεί κάθε προοπτική πρόωρης ανάκαμψης στις ταξιδιωτικές και αεροπορικές βιομηχανίες της χώρας, επισημαίνει ο επικεφαλής ταξιδιών και τουρισμού της MHA Macintyre Hudson Ρετζιβ Σουνάκ.
Τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και αναψυχής, η αυτο-απομόνωση για μια περίοδο τουλάχιστον όσο οι ίδιες οι διακοπές -και σε πολλές περιπτώσεις δύο φορές περισσότερο- είναι καταστροφή.
Ο Ιούνιος είναι η πιο σημαντική περίοδος του έτους, που σχεδόν όλες οι ταξιδιωτικές επιχειρήσεις στοχεύουν να αποκομίσουν κέρδη”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης