Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

“Ταξιδιωτικές γέφυρες” στην Βρετανία εξαιρούν ταξιδιώτες από την καραντίνα

tags :
“Ταξιδιωτικές γέφυρες” στην Βρετανία εξαιρούν ταξιδιώτες από την καραντίνα
Οι τελικές λεπτομέρειες του προγράμματος καραντίνας 14 ημερών θα ανακοινωθούν σύντομα και το σχέδιο αναμένεται να εφαρμοστεί στις αρχές του επόμενου μήνα
“Ταξιδιωτικές γέφυρες”, μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των χωρών χαμηλού κινδύνου κορωνοϊού, εξετάζει η Βρετανική κυβέρνηση δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σέπς.
Όπως είπε οι τελικές λεπτομέρειες του προγράμματος καραντίνας 14 ημερών θα ανακοινωθούν σύντομα και το σχέδιο αναμένεται να εφαρμοστεί στις αρχές του επόμενου μήνα.
“Είναι αλήθεια ότι θα εξετάσουμε πράγματι περαιτέρω βελτιώσεις τόνισε ο Γκραντ Σέπς.
Για παράδειγμα “ταξιδιωτικές γέφυρες”, επιτρέποντας να έρθουν στην χώρα άτομα από άλλες περιοχές και χώρες που έχουν χαμηλότερα επίπεδα μόλυνσης από τον ιό”.
Παράλληλα, η Downing Street ανακοίνωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ εξαίρεση για τη Γαλλία, αν και πιστεύεται ότι οι οδηγοί φορτηγών που ταξιδεύουν μεταξύ των δύο χωρών θα μπορούσαν να είναι μεταξύ εκείνων που θα εξαιρεθούν.
Μιλώντας σε τακτική ενημέρωση του Γουέστμινστερ για δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού δήλωσε ότι η καραντίνα 14 ημερών θα επανεξετάζεται κάθε τρεις εβδομάδες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης