Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πότε “ανοίγει” ξανά η Νέα Υόρκη για τους τουρίστες

tags :
Πότε “ανοίγει” ξανά η Νέα Υόρκη για τους τουρίστες
Ο πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο που βρέθηκε στο επίκεντρο της πανδημίας έχει ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εργατικού δυναμικού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ
Η Νέα Υόρκη, ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου δεν αναμένεται να ανοίξει ξανά στον τουρισμό μέχρι τα τέλη Ιουνίου.
Μετά τα τέλη Ιουνίου ξεκινά και η φάση ν. 3 άρσης του lockdown, που ανοίγει το μεγαλύτερο μέρος της βιομηχανίας φιλοξενίας και τα εστιατόρια.
Η κρίση του κορωναϊού χτύπησε την οικονομία της Νέας Υόρκης περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μητρόπολη των ΗΠΑ, λόγω της κατάρρευσης του τουρισμού.
Ο πιο δημοφιλής προορισμός στον κόσμο που βρέθηκε στο επίκεντρο της πανδημίας έχει ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εργατικού δυναμικού σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και μπαρ.
Μόλις την περασμένη Δευτέρα η Νέα Υόρκη ξεκίνησε την φάση ν. 1 ξεκλειδώματος -το οριστικό θα γίνει σε τέσσερις φάσεις ανά 15 ημέρες- με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.
Η NYC & Company, η επίσημη οργάνωση μάρκετινγκ προορισμού και το γραφείο συνεδρίων και επισκεπτών για τους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης, ανακοίνωσαν τη δημιουργία του Coalition for NYC Hospitality & Tourism Recovery για να βοηθήσουν στην επιστροφή του τουρισμού.
Ενωμένοι θα επικεντρωθούν στην προώθηση για την αποκατάσταση της Νέας Υόρκης σε όλο τον κόσμο και την στήριξη όλων των τομέων της τουριστικής οικονομίας της, μόλις η πόλη αρχίσει να βγαίνει από την πανδημία.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης