Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Παναγιώτης Νίκας (Περιφερειάρχης Πελοποννήσου): Στρεφόμαστε σε έναν τουρισμό ποιότητας

tags :
Παναγιώτης Νίκας (Περιφερειάρχης Πελοποννήσου): Στρεφόμαστε σε έναν τουρισμό ποιότητας
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στα μέτρα που λαμβάνει η περιφέρεια ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου
Για τα μέτρα που λαμβάνει η περιφέρεια Πελοποννήσου ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου, για τη βαρύτητα που δίνει στην εκπαίδευση του προσωπικού των τουριστικών επιχειρήσεων προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις ιδιόμορφες συνθήκες του φετινού καλοκαιριού, αλλά και για την αγροδιατροφή μίλησε σε συνέντευξή του στον Χάρη Ντιγριντάκη στον Alpha 98,9 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επεσήμανε πως η συγκεκριμένη περιφέρεια έχει τα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα, αλλά βρίσκεται πολύ πιο κάτω από τις δυνατότητές της.
«Όλες οι ενδείξεις μας είναι ότι θα πάμε εξαιρετικά καλά στον εσωτερικό τουρισμό. Δεν μας βασανίζει ο αριθμός των επισκεπτών τόσο. Μας βασανίζει να είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε περισσότερο, διότι ο κορωνοϊός είναι σε εξέλιξη, ώστε να μην έχουμε κάποια φαινόμενα τα οποία θα δυσφημίσουν την περιοχή», είπε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, υπογραμμίζοντας ότι η Πελοπόννησος είναι το κέντρο παραγωγής προϊόντων μεσογειακής διατροφής.
«Εγώ βλέπω τον μαζικό τουρισμό και τα ξενοδοχεία τα πολυώροφα δίπλα στο κύμα να έχουν τελειώσει. Πάμε σε έναν άλλο τουρισμό ποιότητας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86457

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης