Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Tο βελτιωμένο πρωτόκολλο καθαρισμού της Airbnb - Τι γίνεται σε Ελλάδα

tags :
Tο βελτιωμένο πρωτόκολλο καθαρισμού της Airbnb - Τι γίνεται σε Ελλάδα
Το Enhanced Cleaning Protocol περιλαμβάνει μια διαδικασία καθαρισμού πέντε βημάτων, λίστες ελέγχου από δωμάτιο σε δωμάτιο και άλλα
Το βελτιωμένο πρωτόκολλο καθαρισμού της ανακοίνωσε η Airbnb. Πρόκειται για τις πρώτες γενικές τυποποιημένες οδηγίες για τον καθαρισμό στον κλάδο κοινής χρήσης κατοικιών, στις ΗΠΑ.
Όπως ανακοίνωσε από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών ο Τζίακομο Τροβάτο διευθυντής της Airbnb σε Ιταλία και Νοτιοανατολική Ευρώπη, ήδη ετοιμάζεται ένα σχετικό πρωτόκολλο και για την χώρα μας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τον ΕΟΔΥ.
Το Enhanced Cleaning Protocol περιλαμβάνει μια διαδικασία καθαρισμού πέντε βημάτων, λίστες ελέγχου από δωμάτιο σε δωμάτιο και άλλα.



Οι οδηγίες διαμορφώθηκαν από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) σε συνεργασία με κορυφαίους εμπειρογνώμονες φιλοξενίας και ιατρικής υγιεινής.
Εκτός από τις οδηγίες καθαρισμού, οι οικοδεσπότες πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των κυβερνήσεων ή των υγειονομικών αρχών στις περιοχές τους.
Οι οικοδεσπότες θα εγγράψουν τα σπίτια τους στο Enhanced Cleaning Protocol, απευθείας από τους λογαριασμούς τους στην Airbnb.
Όσοι ακολουθήσουν το πρωτόκολλο θα λάβουν ένα ειδικό μήνυμα στην καταχώριση τους τις επόμενες ημέρες, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίζουν ότι έχουν δεσμευτεί.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης