Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πτήσεις προς Αθήνα ξεκινά τον Ιούλιο η Alitalia

tags :
Πτήσεις προς Αθήνα ξεκινά τον Ιούλιο η Alitalia
Κατά τη διάρκεια του μήνα, η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί πάνω από 1.000 εβδομαδιαίες πτήσεις που φτάνουν σε 13 νέα εσωτερικά και διεθνή αεροδρόμια
Η Alitalia θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων και των προορισμών που θα εξυπηρετηθούν τον Ιούλιο.
Κατά τη διάρκεια του μήνα, η αεροπορική εταιρεία θα εκτελεί πάνω από 1.000 εβδομαδιαίες πτήσεις που φτάνουν σε 13 νέα εσωτερικά και διεθνή αεροδρόμια: Άμστερνταμ, Αθήνα, Βοστώνη, Μάλτα, Νίκαια, Τελ Αβίβ, Τίρανα, Τύνιδα και στην Ιταλία Μπρίντιζι, Φλωρεντία, Λαμπεντούσα, Παντελέρια και Ρέτζιο Καλαβρία.
Ο αερομεταφορέας θα εκτελεί 60% περισσότερες πτήσεις σε σύγκριση με τον Ιούνιο και διπλό αριθμό υπηρεσιών σε σύγκριση με τον Μάιο.
Το αεροσκάφος θα πετάξει σε 52 δρομολόγια (22 περισσότερες από τον Ιούνιο) σε 37 αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένων 19 στην Ιταλία και 18 στο εξωτερικό. Τα καθίσματα που προσφέρονται τον Ιούλιο θα αυξηθούν κατά 60% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.
Το πρόγραμμα πτήσεων της Alitalia τον Ιούλιο θα περιλαμβάνει κυρίως την επανέναρξη των διεθνών αεροπορικών γραμμών από το Μιλάνο και την αύξηση των διεθνών πτήσεων από τη Ρώμη, καθώς και την αύξηση των υπηρεσιών από τη Βόρεια Ιταλία προς τη Νότια Ιταλία και τα ιταλικά νησιά. Η αεροπορική εταιρεία αύξησε επίσης τον αριθμό των πτήσεων από Μιλάνο προς Κάλιαρι.
Συνολικά, με περίπου 750 εβδομαδιαίες πτήσεις, θα συνδέσει τον κόμβο του στο αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης με 36 εσωτερικούς και διεθνείς προορισμούς (Αλγκέρο, Μπολόνια, Μπάρι, Μπρίντιζι, Κάλιαρι, Κατάνια, Φλωρεντία, Γένοβα, Λαμέτζια Τέρμε, Λαμπεντούσα, Μιλάνο, Νάπολη, Όλμπια) , Παλέρμο, Παντελερία, Ρέτζιο Καλαβρία, Τορίνο, Βενετία και, στο εξωτερικό, Άμστερνταμ, Αθήνα, Βαρκελώνη, Βοστώνη, Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη, Γενεύη, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μάλτα, Μόναχο, Νέα Υόρκη, Νίκαια, Παρίσι, Τελ Αβίβ, Τίρανα, Τύνιδα και Ζυρίχη). Από το Μιλάνο, θα εξυπηρετεί 17 εσωτερικούς και διεθνείς προορισμούς.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης