Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Άλκης Παναγόπουλος (Ever Eden Beach Resort): Είναι μια χρονιά που πάμε σε αχαρτογράφητα νερά

tags :
Άλκης Παναγόπουλος (Ever Eden Beach Resort): Είναι μια χρονιά που πάμε σε αχαρτογράφητα νερά
Ο γενικός διευθυντής του Ever Eden Beach Resort μίλησε για τη ριζική ανακατασκευή του παλιού Eden Beach που ξεκίνησε το 2018 και την ανάδειξή του σε ένα σύγχρονο θέρετρο στα πρότυπα των resorts του εξωτερικού
Για τη ριζική ανακατασκευή του παλιού Eden Beach που ξεκίνησε το 2018 και την ανάδειξή του σε ένα σύγχρονο θέρετρο στα πρότυπα των resorts του εξωτερικού, αλλά και για το Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni, ένα boutique ξενοδοχείο 11 δωματίων, μίλησε ο Άλκης Παναγόπουλος, γενικός διευθυντής του Ever Eden Beach Resort, σε συνέντευξή του στον Χάρη Ντιγριντάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.
«Το Ever Eden Beach Resort αναπτύσσεται σε τρία συγκροτήματα, δυναμικότητας 260 δωματίων. Βέβαια, για το 2020, δυστυχώς, θα λειτουργήσουμε υπό συνθήκες και όχι στο πλήρες ανάπτυγμα της λειτουργίας μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο Άλκης Παναγόπουλος, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το Somewhere Boutique Hotel Vouliagmeni στοχεύει στις προσωποποιημένες υπηρεσίες και στον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα του.
Ο Άλκης Παναγόπουλος τόνισε επίσης ότι η ελληνική αγορά αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της πίτας των δύο ξενοδοχείων και σε αυτή θα δοθεί φέτος ιδιαίτερη έμφαση.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86531

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης