Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η TUI Belgium δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ κουπονιού και επιστροφής χρημάτων σε πελάτες

tags :
Η TUI Belgium δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ κουπονιού και επιστροφής χρημάτων σε πελάτες
Μέχρι τώρα, η TUI προσέφερε ένα κουπόνι, σύμφωνα με τους νόμιμους βελγικούς κανονισμούς, που ισχύουν στον τουριστικό τομέα για οργανωμένες διακοπές
Για πελάτες που έχουν αγοράσει μόνο ένα αεροπορικό εισιτήριο και των οποίων η πτήση έχει ακυρωθεί ή θα ακυρωθεί από την TUI μετά την κρίση του κορωνοϊού, η TUI Belgium αποφάσισε να προσφέρει τη δυνατότητα αποζημίωσης για την τιμή του εισιτηρίου.
Μέχρι τώρα, η TUI προσέφερε ένα κουπόνι, σύμφωνα με τους νόμιμους βελγικούς κανονισμούς, που ισχύουν στον τουριστικό τομέα για οργανωμένες διακοπές. Αυτό το κουπόνι ισχύει για ένα έτος, μετά το οποίο η TUI αποζημιώνει τον πελάτη εάν δεν το έχει χρησιμοποιήσει για την αγορά άλλης πτήσης.
Μόλις εφαρμοστεί η διαδικασία που απαιτείται για την επιστροφή των αεροπορικών εισιτηρίων (συνήθως σε λίγες εβδομάδες) ο πελάτης θα έχει την επιλογή να επιλέξει είτε ένα κουπόνι είτε την επιστροφή της τιμής του εισιτηρίου.
Οι πελάτες που έχουν ήδη λάβει κουπόνι TUI μετά την ακύρωση της πτήσης τους μετά την έναρξη της κρίσης, θα μπορούν να ζητήσουν αναδρομικά την επιστροφή χρημάτων.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης