Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μετά-Covid-19 κρουαζιέρα ποταμού από τον Scylla

tags :
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μετά-Covid-19 κρουαζιέρα ποταμού από τον Scylla
Το πλοίο, το οποίο ξεκίνησε την 1η Ιουνίου, ήταν η πρώτη κρουαζιέρα με τους νέους κανονισμούς ασφαλείας επί του σκάφους
Το πρώτο μετά-Covid-19 ταξίδι του κορυφαίου χειριστή κρουαζιέρας ποταμών Scylla, ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από 13 ημέρες ιστιοπλοΐας κατά μήκος των ποταμών Δούναβη, Μάιν και Ρήνου.
Η κρουαζιέρα στο πλοίο nickoVISION, που οργανώνεται από τη γραμμή κρουαζιέρας ποταμού nicko, επιβίβασε μειωμένο αριθμό επιβατών από το Πασό για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Το πλοίο, το οποίο ξεκίνησε την 1η Ιουνίου, ήταν η πρώτη κρουαζιέρα με τους νέους κανονισμούς ασφαλείας επί του σκάφους, οι οποίοι έπρεπε να τηρηθούν από όλους τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος. Μερικά από αυτά τα μέτρα ήταν οι τακτικοί έλεγχοι θερμοκρασίας και το μονόδρομο σύστημα στους διαδρόμους για τη διασφάλιση της βέλτιστης κοινωνικής απόστασης.
«Τόσο οι καλεσμένοι όσο και το πλήρωμα αντιμετώπισαν αυτές τις προκλήσεις με επιτυχία. Η πρώτη μας κρουαζιέρα στο ποτάμι μετά την καραντίνα ολοκληρώθηκε χωρίς εμπόδια», δήλωσε ο Άρνο Ρέτσμα, Διευθύνων Σύμβουλος της Scylla.
«Όλοι οι επιβάτες ήταν πολύ ικανοποιημένοι με την εμπειρία, ένιωθαν απόλυτα ασφαλείς με τα νέα μέτρα και είπαν ότι είχαν μια πολύ ευχάριστες στιγμές μαζί μας», πρόσθεσε.
Μετά από αυτή την επιτυχημένη αρχή, η σεζόν κρουαζιέρας ποταμού μπορεί τώρα να συνεχιστεί. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα μπορούν για άλλη μια φορά να απολαύσουν μια ποικιλία από κρουαζιέρες ποταμών στις πιο δημοφιλείς πλωτές οδούς της Ευρώπης, παρόλο που τα ίδια τα ταξίδια είναι τώρα ελαφρώς διαφορετικά.
«Δεν μπορούμε ακόμη να λειτουργήσουμε σε όλους τους ευρωπαϊκούς ποταμούς που θα θέλαμε, αλλά θα προσθέσουμε σταδιακά νέες διαδρομές και θα επεκτείνουμε την προσφορά μας», κατέληξε ο κ. Ρέτσμα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης