Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Βασίλειος Δαφνής (Berryland): Tα τελευταία χρόνια τα ελληνικά προϊόντα έχουν ζήτηση στο εξωτερικό

tags :
Βασίλειος Δαφνής (Berryland): Tα τελευταία χρόνια τα ελληνικά προϊόντα έχουν ζήτηση στο εξωτερικό
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Berryland μιλά για την αγροδιατροφή και συγκεκριμένα για τη δυναμική των υπερτροφών, καθώς και για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην επιχειρηματικότητα
Για την αγροδιατροφή και συγκεκριμένα για τη δυναμική των υπερτροφών, καθώς και για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην επιχειρηματικότητα μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, «Τρίποντο στην οικονομία», στον Alpha 98,9, o Βασίλειος Δαφνής, ιδιοκτήτης της εταιρείας Berryland.
«Στόχος μας ήταν να παντρέψουμε τις ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με τι ξενόφερτες υπερτροφές, ώστε να δημιουργήσουμε γνήσια ελληνικά πιάτα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη τάση για τα ελληνικά προϊόντα. Τώρα, λόγω κορωνοϊού υπήρχε τεράστιο θέμα στην αγορά. Είχαμε κάποιες παραγγελίες για το εξωτερικό, μόλις μπήκαμε σε καραντίνα και κλείσαμε, αυτές πήγαν», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Βασίλειος Δαφνής, εξηγώντας ότι τα προϊόντα της εταιρείας ταξιδεύουν πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Ευρώπη, στην Ασία και στα Αραβικά Εμιράτα.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86562

Πηγη: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης