Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γεράσιμος Γερολυμάτος (Gizelis Robotics): Ο κορωνοϊός έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για τα ρομπότ

tags :
Γεράσιμος Γερολυμάτος (Gizelis Robotics): Ο κορωνοϊός έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για τα ρομπότ
Ο γενικός διευθυντής της Gizelis Robotics μιλά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει η εταιρεία
Για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει η Gizelis Robotics, καθώς και για την πανδημία, αλλά και για το brain drain που έχουν επηρεάσει τον τομέα των τεχνολογιών μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, «Τρίποντο στην οικονομία», στον Alpha 98,9 o Γεράσιμος Γερολυμάτος, γενικός διευθυντής της εταιρείας Gizelis Robotics, η οποία ανήκει στις 5 πρώτες νεοσύστατες εταιρείες ρομποτικής για βιομηχανικές εφαρμογές ανά τον κόσμο.
«Κοιτάζουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την ελληνική αγορά και δεν σας κρύβω ότι η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό που βλέπουμε αυτό το διάστημα είναι ότι ο κορωνοϊός έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για τα ρομπότ και στο κομμάτι της τεχνητής νοημοσύνης. Τόσο τα βιομηχανικά ρομπότ, όσο και τα αυτόνομα συνεργατικά μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην καθημερινότητα των παραγωγικών διαδικασιών στον βιομηχανικό χώρο, οπότε βλέπουμε ότι ακόμη και σε ακραία αντιμετώπιση της έλλειψης προσωπικού, παραδείγματος χάριν στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ή και τη μεταποίησης ή και της εφοδιαστικής αλυσίδας υπάρχει ανάγκη απ’ αυτό που βλέπουμε για κοινωνική απομάκρυνση, αλλά ουσιαστικά εμείς δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους η ρομποτική αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που θέτει μια πανδημία, όπως αυτή που ζούμε σήμερα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Γ. Γερολυμάτος.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86662

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης