Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αθανάσιος Συριανός: Ένα μεγάλο εμπόδιο για τις εξαγωγές είναι το κοστολόγιο

tags :
Αθανάσιος Συριανός: Ένα μεγάλο εμπόδιο για τις εξαγωγές είναι το κοστολόγιο
Για την επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Ζυθοποιίας Αταλάντης μιλά o Αθανάσιος Συριανός
Για την επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Ζυθοποιίας Αταλάντης και αφορά την ανάπτυξη μίας νέας γραμμής συσκευασίας φιαλών, αλλά και για τον κλάδο της ζυθοποιίας μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Αθανάσιος Συριανός, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, επισημαίνοντας ότι η ποιότητα της μπίρας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον παραγωγικό εξοπλισμό.
«Θα δώσει μια μεγάλη πνοή στη Ζυθοποιία Αταλάντης και για την εγχώρια και για την εξαγωγική μας δραστηριότητα», λέει χαρακτηριστικά. «Ένα μεγάλο εμπόδιο για να κάνεις εξαγωγές είναι το κοστολόγιο. Και το κοστολόγιο χρειάζεται σύγχρονα και μεγάλα μηχανήματα, παραγωγές που να έχουν μεγάλη κλίμακα», επισημαίνει.
«Μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και δίνει ένα ιδιαίτερο στίγμα στη Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης η συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο λειτουργούμε το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ζυθοποιών που είναι τριετούς διάρκειας», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Αθανάσιος Συριανός.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ
 
Πηγή: tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης