Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πάνος Κυρίτσης: Οι πληρότητες των ξενοδοχείων-μελών της Selected Hideaways για τον Ιούλιο ξεπερνούν το 60%

tags :
Πάνος Κυρίτσης: Οι πληρότητες των ξενοδοχείων-μελών της Selected Hideaways για τον Ιούλιο ξεπερνούν το 60%
Η εταιρεία, που έχει συμπληρώσει 4 χρόνια από την ίδρυσή της, δραστηριοποιείται σε προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, οι Σπέτσες, η Ρόδος, η Σκιάθος, η Μήλος, τα Κύθηρα και η Αθήνα
Για την εταιρεία Selected Hideaways, τις υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά και για τα χαρακτηριστικά της φετινής τουριστικής σεζόν μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Πάνος Κυρίτσης, Co-Founder της Selected Hideaways, η οποία διαχειρίζεται 60 πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία, η οποία έχει συμπληρώσει 4 χρόνια από την ίδρυσή της, δραστηριοποιείται σε προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος, οι Σπέτσες, η Ρόδος, η Σκιάθος, η Μήλος, τα Κύθηρα και η Αθήνα, με τον Πάνο Κυρίτση να τονίζει: «Με την έναρξη της τουριστικής σεζόν κινηθήκαμε πάρα πολύ γρήγορα σε μία νέα τιμολογιακή πολιτική, κάναμε ένα καινούργιο restart σε όλα τα ξενοδοχεία, στο κομμάτι των πωλήσεων που αναλαμβάνουμε ως εταιρεία και αυτή τη στιγμή οι πληρότητές μας για τον μήνα Ιούλιο ξεπερνούν το 60%», επισημαίνοντας ότι ο Αύγουστος κινείται στο 50% σε όλα τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Selected Hideaways.
«Η Selected Hideaways αναλαμβάνει όλες τις φάσεις ανάπτυξης των ξενοδοχείων σε στενή συνεργασία πάντα με τους ιδιοκτήτες. Γενικά, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση κρατήσεων-πωλήσεων, επίσης όλο το consulting και μάλιστα αναλαμβάνουμε και management ξενοδοχείων», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Κυρίτσης. «Στόχος της εταιρείας μας είναι να δημιουργήσουμε πακέτα μεταξύ των ξενοδοχείων, οι πελάτες μας να επωφελούνται διάφορων εκπτώσεων loyalty κι έτσι λαμβάνουν διαφορετικές εμπειρίες στα ξενοδοχεία. Αυτή τη στιγμή για όλους τους Έλληνες δίνουμε μεγαλύτερες εκπτώσεις σε σχέση πάντα με το εξωτερικό», συμπληρώνει.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=86935

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης