Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τον Κοινωνικό Τουρισμό

tags :
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τον Κοινωνικό Τουρισμό
Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται με τη χρήση της επιταγής, που είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά και μπορεί να ενεργοποιηθεί από 1η Αυγούστου 2020 μέχρι την 31η Ιουλίου 2021
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και των αποκλειομένων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021.
Τις λίστες μπορεί να βρει κανείς στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos-2020-2021.
Οι πίνακες αφορούν σε 370.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού. Η διαδικασία συμμετοχής γίνεται με τη χρήση της επιταγής, που είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά και μπορεί να ενεργοποιηθεί από 1η Αυγούστου 2020 μέχρι την 31η Ιουλίου 2021. Αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές εκτός της προθεσμίας.
Για κρατήσεις σε τουριστικά καταλύματα, οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν κατάλυμα από το μητρώο παρόχων και κατόπιν να επικοινωνήσουν με τον πάροχο, να δηλώνουν ότι είναι κάτοχοι επιταγής κοινωνικού τουρισμού και να προβούν σε κράτηση.
Για ακτοπλοϊκές μετακινήσεις, οι δικαιούχοι εκτυπώνουν την επιταγή, προσέρχονται στα πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων που περιλαμβάνονται στο μητρώο παρόχων και επιδεικνύουν την εκτυπωμένη επιταγή κατά την κράτησή τους.
Ο ΟΑΕΔ δεν εμπλέκεται στις διαδικασίες έκδοσης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου και κράτησης διαμονής. Μέσω διαδικτυακής υπηρεσίας εκδίδεται το εισιτήριο και ενεργοποιείται η επιταγή κοινωνικού τουρισμού ακτοπλοϊκής μετακίνησης για τη μετάβαση και την επιστροφή.
Για αναλυτικές πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των Επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ: http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos-2020-2021

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης