Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Ryanair έτοιμη να ξεκινήσει πόλεμο τιμών το 2021

tags :
Η Ryanair έτοιμη να ξεκινήσει πόλεμο τιμών το 2021
Και τα ξενοδοχεία θα μειώσουν τις τιμές έως το καλοκαίρι του 2022
Οι αεροπορικές εταιρείες θα μειώσουν τους ναύλους τα επόμενα δύο χρόνια σε μία προσπάθεια να ανακτήσουν τα χαμένα μερίδια τους.
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάικλ Ο’ Λίρι, Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, μιλώντας στο WTM Virtual.
Μάλιστα απέρριψε τους ισχυρισμούς των συμβατικών αεροπορικών εταιρειών ότι θα χρειαστούν χρόνια για να ανακάμψει ο κλάδος.
Ο Μάικλ Ο’ Λίρι υποστηρίζει ότι οι όγκοι θα αυξηθούν “αρκετά γρήγορα” κατά τη διάρκεια του 2021 και του 2022.
“Θα αυξηθούν επειδή οι αεροπορικές εταιρείες με επικεφαλής τη Ryanair, θα μειώσουν τις τιμές, είπε χαρακτηριστικά.
Και τα ξενοδοχεία θα μειώσουν τις τιμές έως το καλοκαίρι του 2022. Όλοι θα προχωρήσουμε σε προσφορές και εκπτώσεις. Για να ανακτήσουμε τα μερίδια που έχουμε χάσει”.
Ωστόσο, το αφεντικό της Ryanair παραδέχτηκε ότι ίσως χρειαστούν τρία ή τέσσερα χρόνια για φτάσουν οι τιμές στα επίπεδα του 2019.
Όπως υπογράμμισε “υπάρχει μία λογική αισιοδοξία για το καλοκαίρι του 2021. Λόγω των καλών νέων για το εμβόλιο, αναμένεται να επιστρέψει σε κάποιο βαθμό ομαλότητας. Δεν θα επιστρέψουμε στο επίπεδο του 2019. Αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο δεν θα πιάσουμε το 70%, το 80% του 2019”.
Η Ryanair βρίσκεται σε “εντατικές διαπραγματεύσεις” με έναν αριθμό αεροδρομίων όπου άλλες αεροπορικές εταιρείες έχουν αποσυρθεί λόγω της πανδημίας, δήλωσε ο Μάικλ Ο’ Λίρι.
“Τα αεροδρόμια τόνισε, συνειδητοποίησαν ότι ο μόνος τρόπος για να επανέλθουν στην ανάπτυξη είναι η συνεργασία με ευέλικτες αεροπορικές εταιρείες. Σαν την Ryanair που μπορεί να αναπτύξει γρήγορα αεροσκάφη και πλήρωμα”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης