Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου η επανεκκίνηση της Βρετανικής κρουαζιέρας

tags :
Μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου η επανεκκίνηση της Βρετανικής κρουαζιέρας
Παρά τη συνεχιζόμενη οδηγία για το αντίθετο, οι κρουαζιέρες από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν την άνοιξη
Οι κρουαζιέρες από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να ξαναρχίσουν την άνοιξη παρά τη συνεχιζόμενη οδηγία για το αντίθετο.
Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Βρετανικής Carnival, David Dingle. Παράλληλα προέβλεπε ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν «κάποια στιγμή μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου».
Μιλώντας σε εκδήλωση του Travel Weekly Insight Report, ο Dingle είπε: «Έχουμε συμφωνήσει μια σταδιακή επανεκκίνηση, ώστε οι πρώτες κρουαζιέρες να λειτουργούν μόνο σε ύδατα της ΕΕ».
«Θυμηθείτε, χρειάζονται μεταξύ οκτώ και δώδεκα εβδομάδων για να ξεκινήσει ένα κρουαζιερόπλοιο, να φέρει πίσω τα πληρώματα και να τα εκπαιδεύσει στα νέα πρωτόκολλα.
«Θα θέλαμε να σκεφτούμε ότι η πρώτη φάση της επανεκκίνησης, καθαρά στα βρετανικά ύδατα, μπορεί να διαρκέσει ένα μήνα.
«Αν μπορέσουμε να αλλάξουμε τις οδηγίες για τα ταξίδια, ενδέχεται να μπορέσουμε να κάνουμε στα βρετανικά ύδατα μια δοκιμή κοντά στον Μάρτιο. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε καλύτερα κάποια στιγμή μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης