Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Ryanair προειδοποιεί ότι θα ακυρώσει πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο

tags :
Η Ryanair προειδοποιεί ότι θα ακυρώσει πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο
Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι θα «μειώσει σημαντικά» τον αριθμό των πτήσεων της από τις 21 Ιανουαρίου
Η Ryanair ενδέχεται να διακόψει όλες τις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία από τα τέλη Ιανουαρίου. Αφορμή είναι η «δρακόντεια» προσέγγιση των δύο χωρών στον COVID-19.
Η δραστική προειδοποίηση ήρθε καθώς ο αερομεταφορέας προϋπολογισμού δήλωσε ότι τα νέα κλείδωμα θα μειώσουν την κίνηση του Ιανουαρίου κάτω από 1,25 εκατομμύρια επιβάτες. Και θα μειωθεί περαιτέρω 500.000 τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.
Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι θα «μειώσει σημαντικά» τον αριθμό των πτήσεων της από τις 21 Ιανουαρίου και θα εκτελεί «λίγες, αν υπάρχουν πτήσεις προς / από την Ιρλανδία ή το Ηνωμένο Βασίλειο από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τη στιγμή που θα καταργηθούν οι δρακόνιοι ταξιδιωτικοί περιορισμοί».
Η Ryanair κάλεσε τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας να επιταχύνουν τον ρυθμό διάθεσης του εμβολίου.
Ανέφερε το παράδειγμα της Δανίας που έχει εμβολιάσει 40.000 άτομα έως τις 6 Ιανουαρίου. Ενώ η Ιρλανδία είχε εμβολιάσει μόλις 4.000.
Η Ryanair δήλωσε ότι οι εμβολιασμοί, παρά οι κλειδαριές, είναι η έξοδος από την κρίση.
«Ο ΠΟΥ είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να αποφύγουν τα lockdown, επειδή αυτά δεν απαλλάσσουν από τον ιό», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης