Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιο είδος κρουαζιέρας θα ανακάμψει πρώτα το 2021 – Οι έξι νέες τάσεις

tags :
Ποιο είδος κρουαζιέρας θα ανακάμψει πρώτα το 2021 – Οι έξι νέες τάσεις
Οι διακοπές μέσω κρουαζιέρων ποταμών πραγματοποιούνται σε μικρότερα πλοία με λιγότερους επισκέπτες, εντός των χωρών και επισκέπτονται κρυφούς προορισμούς
Αργά ταξίδια και ταξίδια εορτασμού είναι μερικές από τις τάσεις στις κρουαζιέρες ποταμών, όπως τις καταγράφει η AmaWaterways.
Ειδικότερα, πρόκειται για έξι νέες τάσεις που θα κυριαρχήσουν στην αγορά της κρουαζιέρας.
«Οι ταξιδιώτες πολυτελείας της Βόρειας Αμερικής αρχίζουν να προγραμματίζουν τις επόμενες διακοπές τους και με βάση αυτό που βλέπουμε, οι κρουαζιέρες ποταμών είναι από τις πρώτες που ανακάμπτουν στα προ-πανδημικά επίπεδα». Αυτό δήλωσε ο Rudi Schreiner, πρόεδρος της AmaWaterways.
Οι διακοπές μέσω κρουαζιέρων ποταμών πραγματοποιούνται σε μικρότερα πλοία με λιγότερους επισκέπτες, εντός των χωρών και επισκέπτονται κρυφούς προορισμούς.
Παράλληλα, η AmaWaterways αναμένει ότι οι ταξιδιώτες θα δώσουν προτεραιότητα σε ουσιαστικές και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που δημιουργούν πραγματικές συνδέσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τον προορισμό που επισκέπτονται».

Ταξίδια εορτασμού

Με πολλές ομαδικές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό σημαντικών γεγονότων όπως γενεθλίων και των επετείων να έχουν αναβληθεί το 2020, τα εορταστικά ταξίδια αναμένεται να είναι μια κορυφαία τάση μεταξύ των ταξιδιωτών όλων των ηλικιών το επόμενο έτος.

Μεγαλύτερες διαμονές, συντομότερες κρατήσεις

Με τους διεθνείς ταξιδιωτικούς κανονισμούς να συνεχίζουν να εξελίσσονται, το διάστημα ταξιδιωτικών κρατήσεων αναμένεται να συρρικνωθεί. Ο λόγος είναι ότι οι ταξιδιώτες είναι υπ’ ατμόν να ταξιδέψουν μόλις οι συνθήκες είναι σωστές. Η AmaWaterways βλέπει τους πελάτες της να επεκτείνουν την επταήμερη κρουαζιέρα τους.

Αργά ταξίδια

Περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν ταξίδια χωρίς βιασύνη και αυθεντικές εμπειρίες σε λιγότερο πολυσύχναστους προορισμούς που προσφέρουν μια πραγματική εμβάπτιση στον πολιτισμό, την ιστορία και τη γαστρονομία της περιοχής.

Αναζωογονητικά ταξίδια

Οι ταξιδιώτες αναζητούν ενεργά τρόπους για να επιστρέψουν σε προορισμούς συμβάλλοντας στις τοπικές οικονομίες και επιλέγοντας βιώσιμους τρόπους εξερεύνησης του κόσμου.

Ολιστική ευεξία

Με την επιδίωξη βελτιωμένης σωματικής και ψυχικής υγείας να γίνεται πιο διαδεδομένη, η παγκόσμια πανδημία έχει εμπνεύσει πολλούς να επικεντρωθούν στην ευεξία. Να συνδεθούν με νέες δραστηριότητες στην ύπαιθρο και να βελτιώσουν την υγεία και την φυσική τους κατάσταση.

Η αξία των ταξιδιωτικών πρακτόρων

Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, βοηθώντας τους πελάτες να περιηγηθούν στην ολοένα και πιο περίπλοκη ταξιδιωτική πραγματικότητα.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης