Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νίκος Γεωργάκος, δήμαρχος Πρεβέζης: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της περιοχής είναι οι μαρίνες μας

tags :
Νίκος Γεωργάκος, δήμαρχος Πρεβέζης: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της περιοχής είναι οι μαρίνες μας
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Πρέβεζας είναι οι τρεις μαρίνες στο λιμάνι της
Για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πρέβεζας ως ταξιδιωτικού προορισμού, καθώς και για τις δυνατότητες ανάδειξης της περιοχής σε έναν προορισμό 12 μηνών μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o δήμαρχος Πρεβέζης, Νίκος Γεωργάκος.
«Τα σχέδιά μας όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, εκτός από τον Έλληνα τουρίστα, ο οποίος είναι ευπρόσδεκτος γιατί η οικογενειακή ζωή είναι κάτι που το θέλουμε εδώ στην πόλη μας και γενικότερα στον δήμο, είναι μέσω των εκθέσεων που διαδικτυακά πλέον γίνονται να έρθει ο κόσμος και να επισκεφθεί τον τόπο μας. Είναι κάτι που έχουμε ήδη ξεκινήσει και μέσα στον Μάρτιο θα κορυφωθεί με όλες τις διαφημίσεις και όλα αυτά που κάνουμε για να γνωρίσουν πολύ καλά την περιοχή μας», επισημαίνει ο δήμαρχος Πρεβέζης.
«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της περιοχής είναι οι μαρίνες, οι τρεις μαρίνες που είναι στο λιμάνι μας. Έχουμε πάνω από 5.000 ιστιοπλόους. Κατασκευάστηκε τώρα μία καινούργια, μεγάλη μαρίνα μέσα στο λιμάνι και έχει 160 θέσεις ελλιμενισμού. Είναι μία από τις καλύτερες μαρίνες σε όλη την Ελλάδα και πραγματικά χαίρομαι ιδιαίτερα που επί δημαρχίας μας λειτουργεί και δέχεται αυτά τα σκάφη. Από τον Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο υπάρχει μεγάλη κίνηση μέσα στο λιμάνι. Πιστεύουμε φέτος να ανοίξουμε πολύ πιο νωρίς, να δούμε πώς θα πάει και η πανδημία. Πάντως, είναι κάτι που προσθέτει στο τουριστικό προϊόν», ο Νίκος Γεωργάκος, λέγοντας πως υπάρχει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=89402

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης