Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως θα προσελκύσετε τους νέους ταξιδιώτες

tags :
Πως θα προσελκύσετε τους νέους ταξιδιώτες
Η δημιουργία μελλοντικών ταξιδιωτικών σχεδίων θα βοηθήσει τους νεαρούς ενήλικες να απελευθερωθούν από το στρες που προκαλείται από την πανδημία
Ποσοστό 35% των νεαρών ταξιδιωτών ηλικίας 18-25 ετών νιώθουν ότι το να πηγαίνουν διακοπές και να απολαμβάνουν τα προνόμια ενός ταξιδιού αποτελεί την κύρια αιτία διαφυγής από τα γεγονότα του περασμένου έτους. Αυτό αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα της Topdeck Travel.

H σημασία των ξέγνοιαστων διακοπών

Η δημιουργία μελλοντικών ταξιδιωτικών σχεδίων θα βοηθήσει τους νεαρούς ενήλικες να απελευθερωθούν από το στρες που προκαλείται από την πανδημία.
Η εξασφάλιση της ψυχικής τους ηρεμίας όταν πρόκειται για τη διαδικασία κράτησης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων για όσους θέλουν να σχεδιάσουν την επόμενη ταξιδιωτική περιπέτειά τους.

Ποιος παράγοντας κάνει τους νέους ταξιδιώτες να νιώθουν ασφαλείς

Η παροχή ευελιξίας στα ταξίδια είναι ο πιο περιζήτητος παράγοντας για να αισθάνονται άνετα οι νέοι ταξιδιώτες όταν κάνουν μελλοντικά ταξιδιωτικά σχέδια.
H δυνατότητα αλλαγής στις κρατήσεις τους, όπως ακύρωση ή μετακίνηση ημερομηνιών ταξιδιού, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους νέους ταξιδιώτες.
Παράλληλα, τα σαφή μέτρα υγιεινής των παρόχων ταξιδιών αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Τι αναζητούν οι νέοι στα ταξίδια τους

Ένας στους τέσσερις ταξιδιώτες ηλικίας 18-25 ετών δήλωσε ότι μια ταξιδιωτική εμπειρία στη φύση θα ήταν απαραίτητη για αυτούς όταν αρχίσουν τα ταξίδια.

Εμπλουτισμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες

Η γνωριμία με νέους πολιτισμούς θα κυριαρχήσει στα επόμενα ταξίδια των νέων. Η έρευνα της Topdeck Travel κατέδειξε ότι το 28% των Gen Z αναζητούν ουσιαστικές και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Ταυτόχρονα το 23% ελπίζει να βιώσει μια διαφορετική κουλτούρα από αυτήν που έχουν συνηθίσει τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης