Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Βαλίτσες ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι φέτος για ταξίδια, αποκαλύπτει η easyJet

tags :
Βαλίτσες ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι φέτος για ταξίδια, αποκαλύπτει η easyJet
Από τους συνολικούς χρήστες που είχαν ήδη κάνει κράτηση για το 2021, περισσότεροι από τους μισούς (56%) σκοπεύουν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων ξανά για φέτος
Αψηφώντας την πανδημία και τις αβεβαιότητες από τους συνεχιζόμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, το 65% των Ευρωπαίων θα ταξιδέψει το 2021. Αυτό αποκαλύπτει έρευνα της easyJet.

Θα ξανακάνουν κράτηση ξανά φέτος

Από τους συνολικούς χρήστες που είχαν ήδη κάνει κράτηση για το 2021, περισσότεροι από τους μισούς (56%) σκοπεύουν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων ξανά για φέτος.
Δείχνοντας την έντονη επιθυμία των Ευρωπαίων να ταξιδέψουν το 2021.
«Τα στοιχεία υπογραμμίζουν το περαιτέρω ενδιαφέρον των ανθρώπων να ταξιδέψουν το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της easyJet Τζόχαν Λούντγκρεν.
Η έρευνα διεξήχθη στα μέσα Ιανουαρίου σε 5.000 Ευρωπαίους καταναλωτές. Την στιγμή που χώρες σε ολόκληρη την ήπειρο εφάρμοζαν ή επανεξέταζαν μέτρα περιορισμού. Και βρίσκονταν στα αρχικά στάδια της εκστρατείας εμβολιασμού.
Στην περίπτωση ατόμων που δεν έχουν κάνει ακόμη κράτηση για το ταξίδι τους, η πλειοψηφία (82%) δηλώνει ότι περιμένουν περισσότερη βεβαιότητα σχετικά με την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Στο +250% οι κρατήσεις πακέτων της easyJet Holidays

Η πρόοδος που σημειώθηκε στις εκστρατείες εμβολιασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη φαίνεται να έχει αποδώσει.
Το τμήμα πακέτων διακοπών του ομίλου η easyJet Holidays, σημείωσε αύξηση κατά 250% στις κρατήσεις σε σύγκριση με πέρυσι.
Τα Κανάρια Νησιά συγκαταλέγονται μεταξύ των προορισμών με τις περισσότερες κρατήσεις για Βρετανούς άνω των 50 ετών, μία από τις πρώτες ομάδες που εμβολιάστηκε.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης