Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κωνσταντίνος Σαπουνάκης, Parfait: Θέλουμε τα προϊόντα με σήμα την ελληνική σημαία να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

tags :
Κωνσταντίνος Σαπουνάκης, Parfait: Θέλουμε τα προϊόντα με σήμα την ελληνική σημαία να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο
Η εταιρεία κατάφερε να σταθεροποιήσει τον τζίρο μέσα από το νέο προϊόν
Για τα σχέδια της εταιρείας της οποίας ηγείται και για τα καινούργια της προϊόντα μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 o Κωνσταντίνος Σαπουνάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Parfait, η οποία έχει έντονα εξαγωγικό χαρακτήρα.
«Το προϊόν μας είναι το μοναδικό ελληνικό προϊόν με γκοφρέτα και φιστικοβούτυρο. Το παρασκευάζουμε στις Σέρρες και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένα σνακ για όλες τις ώρες, με 95% περιεκτικότητα σε καρπό από το φιστίκι και λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε τις θρεπτικές αξίες του φιστικοβούτυρου», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Κ. Σαπουνάκης, υπογραμμίζοντας ότι με τα προϊόντα της εταιρείας προμηθεύονται όλα τα καταστήματα των duty free της χώρας.
«Συνεχίζουμε να εξάγουμε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και σε χώρες της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο, με πιο πρόσφατες συνεργασίες Μάλτα και Ισπανία. Συνεχίζουμε και συνεργασίες που είχαμε ήδη με Μπαχρέιν, Ντουμπάι, Ρωσία και άλλες χώρες όπως η Γερμανία», τονίζει ο επικεφαλής της εταιρείας Parfait, η οποία μετρά 40 χρόνια λειτουργίας.
«Καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε τον τζίρο μέσα από το καινούργιο προϊόν που κάναμε, γιατί το προϊόν αυτό μας άνοιξε πολλές πόρτες, οι οποίες δεν υπήρχαν πριν. Οπότε καταφέραμε να εξισορροπήσουμε τον τζίρο και τις απώλειες λόγω πανδημίας με ένα καινούργιο προϊόν που βάλαμε στην αγορά. Εμείς παράγουμε στην Ελλάδα, στηρίζουμε την οικονομία της χώρας μας, είναι απαράβατος κανόνας και γι΄ αυτό τον λόγο θέλουμε τα προϊόντα με σήμα την ελληνική σημαία να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και να μας κάνουν υπερήφανους σαν λαό πρώτα απ’ όλα. Το τρόφιμο είναι κάτι το οποίο δεν θα σταματήσει ποτέ. Κάθε επιχείρηση θέλει την εξαγωγική δραστηριότητα γιατί προσδίδει και έναν άλλο τζίρο και προφανώς ανοίγει και αγορές και κάνει γνωστά πολλά προϊόντα που δεν αρκούνται μόνο στο να μείνουν εδώ, μέσα στην Ελλάδα», προσθέτει ο Κ. Σαπουνάκης, προαναγγέλλοντας την τοποθέτηση των προϊόντων της Parfait και σε σούπερ μάρκετ.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=89630

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης